Saadet Partisi (SP) Çaycuma Belediye Başkan Adayı Sedat Başoğlu, Perşembe Belediye Başkan Adayı Seyfettin Aydemir, Belediye Meclis Üyesi Adayları Engin Zeren, Kazım Eryılmaz ve İl Genel Meclis Üyesi Adayı Murat Akça, Memur Sen ve Diyanet Sen Çaycuma İlçe Temsilciliğini ziyaret ettiler.

Belediye Meclis Üyesi Adayı Engin Zeren ise herkesin nasıl bir belediye görmek istediğini,bir belediyeden beklentileri öğrenmek istediklerini söyleyerek, önerileri dikkate alacaklarını ifade etti.

Memur Sen ve Diyanet Sen Çaycuma Temsilcisi Kenan Tunç ziyaretten dolayı teşekür ederken tüm adaylara başarılar diledi.

Çaycuma Belediye Başkan Adayı Sedat Başoğlu da; "İlçemize layık olaya çalışacağız. Ahiret ve maneviyat doğrultusunda çalışmalarımızı yapacağız. İlçemiz için büyük projeler yaptık. Güzel bir seçim çalışması yapacağımızı inanıyoruz. Çaycuma'mızdaki sıkıntıları gördük ve gidermeye çalışacağız. Huzur içinde bir kent olacak"dedi.

İl Genel Meclis Üyesi Adayı Murat Akçada ; "Köylerimizde yapılacak hizmetlerde hak ve adaleti gözetmek, ihtiyaç sahiplerinin öncelikli hizmet almasını sağlamak için bu göreve talip olduk. Hayırlı olmasını diliyrum"dedi.

Perşembe Belediye Başkan Adayı Seyfettin Aydemir de bir ilki başaracaklarını söyleyerek; "İlimiz bütün şehir olursa Perşembe'yi biz ilçe yapacağız. Civar köylerle gerekli iletişimi kuruyoruz. Bu heyecan yarattı. Yazın vatandaşlarımızın serinlemesi için havuz projemiz var. Olumlu tepkiler alıyoruz"şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi