Saadet Partisi Çaycuma İlçe Başkanı Engin Zeren, Başkan Yardımcısı Murat Akça, Çaycuma Belediye Başkanı Adayı Sedat Başoğlu, Filyos Belediye Başkanı Adayı Mustafa Hatıl, Nebioğlu Belediye Başkanı Adayı Osman Aydın ile Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zekai Kamitoğlu'nu ziyaret etti.

Ziyaretlerinden dolayı İlçe Başkanı Zeren ve Belediye Başkan Adaylarına teşekkür eden TSO Başkanı Kamitoğlu tüm adaylara başarılar diledi.

Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli'de Belediye başkanlarının ufkunun açık olması gerektiğini belirterek; "En az iki yıl belediye başkanından bir şey beklememek lazım. Yapılan hizmetlerde 20 yıl sonra daha iyi anlaşılıyor. İlçemizde oldukça demokratik bir ortamda seçimlerimiz geçiyor. Tüm adaylarına başarılar diliyorum"dedi.

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı makamında kabul ettiği partililerle uzun süre sohbet etti. Kantarcı; "Çaycuma çıtayı oldukça yükseğe taşımı örnek olacak şehir haline gelmiştir. Hizmet anlamında güzel işler yapıldığını halkımız görmektedir. Çaycuma diğer yerleşim yerlerinden farklıdır. Bu çalışmalarda sizlerinde katkıları vardır. Belediye meclisimizde kararlarımızı çoğunu ittifakla oy birliği ile aldık. İyi yapılan bir işim muhalifi olmaz. Bizler şehrin yöneticisi olarak ayrım yapmadan çalıştık.

Tüm personelimizde siyasi ayıtıma müsaade etmedik. Belediye üzerinden nasiplenmeleri kaldırdık. Geriye dönük hesapları düzene soktuk. Geçmişe ait arşiv yaptık. Beyaz masa belediyemiz için çok önemli. Belediyenin birçok yükünü aldı. Meclisimizde tüm siyasi partileri temsilen bir kişi olmasını isterim. Barış ortamında bir seçim geçirmeyi ümit ediyorum. Saadet Partisi Belediye Başkan adayına da başarılar dilemiyorum"diyerek espri yaptı.

Editör: Pusula Gazetesi