TFF 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor saha ve seyircisi önünde ikinci yarının ilk maçını ilk yarıyı lider tamamlayan Manisa Futbol Kulübü ile oynayacak. Zonguldakspor da devreyi 23 puanla 9'ncu sırada tamamladı.
Antalya Lara'da devre arası hazırlıklarını tamamlayan kırmızı-lacivertli ekip kamp süresi boyunca 2 hazırlık maçı yapma fırsatı buldu. 1 yenilgi, 1 beraberlikle hazırlık maçlarının tamamlayan Zonguldakspor ikinci yarıya moralli başlamak istiyor.
Maç haftasında Pazartesi ve Salı günü yapılması gereken idmanlara alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle çıkmayan futbolcular Çarşamba günü kente gelerek yönetimle bir toplantı yaparak ödeme güvencesi aldılar. Futbolcular ilk idmanlarına Çarşamba günü toplantının ardından çıktı. Perşembe günü Manisa Futbol Kulübü maçının provasını yapan futbolcular lider karşısına galibiyet parolasıyla çıkacak.
ELMAS RÖVANŞ İSTİYOR
Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda 13.30'da başlayacak olan karşılaşmayı TRTspor naklen yayınlayacak. Zonguldakspor ilk yarıda oynanan maçta rakibine deplasmanda 1-0 yenilerek sezona puansız başlamıştı. Rövanşı almak ve ikinci yarıya iyi başlamak isteyen Zonguldaksporlu futbolcular maçın başlama saatini beklemeye başladı.
GRUBUN EN GOLCÜSÜ MANİSA
Zonguldakspor ilk yarıda oynadığı 17 karşılaşmada rakip kaleleri22 kez havalandırırken, kalesinde ise 22 gol gördü. Rakip Lider Manisa Futbol Kulübü ise rakip kaleleri 47 kez havalandırırken kalesinde ise 16 gol gördü.