Rüştü Onur Sanat ve Kültür Derneği (ROSAK) Genel Kurul sonrasında yaptığı ilk toplantıda görev dağılımı yaptı.

ROSAK kurucu üyelerinden, gazeteci-yazar İbrahim Tığ'ın geçen hafta sonu yapılan genel kurulda başkan seçilmesinin ardından yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yaptığı ilk toplantı da görev dağılımı yapıldı. Buna göre Başkan Yardımcılığına Mustafa Uzundal, Sekreter Muharrem Çelikler, Saymanlığa Nihat Ahlat ve üyeliklere de İsmet Akdemir, Aydın Bostancı ve Şeref Aydınlı getirildi.

Toplantı sonrasında bir açıklama yapan Başkan İbrahim Tığ, Devrek kültür ve sanatının gelişmesi için çalışacaklarını, yönetim kurulu arkadaşlarıyla birlikte Rüştü Onur Sanat ve Kültür Derneği bünyesinde güzel çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Başkan Tığ, şöyle konuştu:

"Derneğimizin asıl amacı, Rüştü Onur'un yanında ilçemizin yetiştirdiği sanat, bilim, kültür insanlarına sahip çıkmak onların eserlerini yaşatmaktır. Bu bağlamda da ilçemizin kültürel, sosyal yönlerinin araştırılıp gün yüzüne çıkartılmasıdır. Bu amaçla da zaten arkadaşlarımız güzel çalışmalar yapıyor. Tiyatro ve çevre kurulları da oluşturarak ilçemize güzel hizmetler yapacağız. Zaman içinde birçok kültürel hizmetler yapmayı hedefliyoruz."

Editör: Pusula Gazetesi