Zonguldak Belediyesi, Çalışma ve İş Kurumu Zonguldak İl Müdürlüğü ile Fatih Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle düzenlenen "Roman Müzik Kursu"nun ardından, Romanlardan oluşan müzik grubu "Her Telden" konseri gerçekleştirdi. Roman müzisyenler, günümüzün sevilen birbirinden güzel şarkılarını söyleyerek, salonu adeta yıkıp geçtiler.

Dün akşam Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen muhteşem geceye; Kozlu Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Ahmet Karakaya, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Yağız, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, İl Jandarma Komutanı Albay Gökhan İnan, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Gönül Demirsu, Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürü Ahmet Güngör, CHP Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman'ın yanı sıra yaklaşık dört yüz kişi katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Zonguldak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Abdullah Bakır, "Düzenlemiş olduğumuz gecemize katılımlarınızdan dolayı öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Ülkemizde; Türk'ü, Laz'ı, Çerkez'i, Kürt'ü, Roman'ı ile yüz yıllardır aynı bayrak altında yaşıyoruz. Bu birlikteliği sürdürmek ve kültürümüzü unutturmamak, birlik ve beraberlik içinde yaşamak için böyle bir etkinliklere ihtiyacımız var. Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Bu güzel bayrağımızın altında birlik içinde olma ihtiyacımız var. Şuan dünyanın her tarafında görev yapan askerlerimize, güvenlik görevlilerimize başarılı, sağlık, kazasız ve belasız görevler diliyorum ve bu nedenle görevi başında şehit olan askerlerimize ve güvenlik görevlilerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz" dedi.

Şef Oğuzhan Bakır yönetiminde Roman Korosu eşliğinde Zonguldak'ın sevilen sanatçılarından Yonca Baş, Murat Nalbant ve Yılmaz İnce tarafından halkın sevdiği birbirinden güzel eserler okunurken, salonu adeta inlettiler ve dinleyenler tarafından bol alkış toplayarak, vatandaşlara unutulmaz gece yaşattılar.

Editör: Pusula Gazetesi