Zonguldak Belediyesi Kültür Merkezi tarafından düzenlenen Rock konserinde günümüzün sevilen ve popüler şarkılarını seslendiren Oğuzhan Bakır, sahnede yaklaşık iki saat kalarak, Rocksever yüzlerce gence unutulmaz bir gece yaşattı, izleyenlerden bol alkış aldı.

Konseri; Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Belediye Başkan Yardımcısı Erol Yılmaz, Zonguldak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Abdullah Bakır, Zonguldak Kültür ve Sanat Merkezi Konservatuvarı Koruma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şık ile yüzerce sanatsever izledi.

Zonguldak Atatürk Kültür Merkezi'ndedüzenlenen Rock konseri gecesinde solistliğini Oğuzhan Bakır'ın yaptığı grupta; vokalde İrem Öztürk, basgitarda Sait Can Özger, elektrogitarda Tugay Baş ve Ömer Cihan Uzun, klasik gitarda Emre Özkan yer alıyor. Rock konserinde salonu dolduran gençlere coşkulu bir gece yaşatarak ve zaman zaman da grubun vokalisti İrem Öztürk'le birlikte günümüzün popüler şarkılarını seslendiren Oğuzhan Bakır'a, konseriizlemeye gelen gençlerde şarkılara eşlik ederek, gönüllerince eğlendiler.

Konser sonunda, "Merhaba Atatürk gençleri, coşkunuzu gönülden kutluyorum" sözleriyle sahneye çıkan Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, yaptığı konuşmada,"Şehrimizin yetiştirdiği çok önemli ve değerli bir müzisyen olan Oğuzhan Bakır ve orkestra arkadaşlarını tebrik ediyorum. Gururla söylüyorum, sizlerin yapacağı etkinliklerde hep destek vereceğime söz veriyorum. Burada bulunan tüm gençlerimizin doyasıya eğlenmelerinden dolayı son derece mutlu oldum ve gençlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Öte yandan konser sonrasında salonu dolduran gençler, hep bir ağızdan Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'e, "Bu konserin tekrar yapılmasını istiyoruz" diyerek tempo tuttular ve ardından Başkan Akdemir de gençlere söz vererek, konserin tekrarlanacağını söyledi.

Editör: Pusula Gazetesi