Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner takımın son durumu hakkında bilgi verdi. Antalya kampını iyi değerlendirip ikinci yarıya hazır girmek istediklerini belirten Başkan Caner transferler ile Genel Kaptan Hakan Hürfikir'in ilgilendiğini belirterek Okan Eken'den gelen bonservis ücretinin ise futbolcuların alacakları ve transfer için kullanılacağını söyledi.

Başkan Caner "12 gün sürecek olan Antalya kampımız başladı. Kamp inşallah istediğimiz gibi ve arzuladığımız gibi geçer. Sakatsız, huzurlu bir şekilde ikinci yarıya başlayacak gücü depolayarak güzel birkamp dönemi geçiririz. İyi bir hazırlık döneminin ardından ikinci yarıya da iyi başlamak istiyoruz" dedi.

'TRANSFERLERE HAKAN HÜRFİKİR BAKIYOR'

Kulüp Başkanı Süleyman Caner transfer çalışmaları ile Genel Kaptan Hakan Hürfikir'in ilgilendiğini belirterek "Transfer işinden sorumlu arkadaşımız Genel Kaptan Hakan arkadaşımız kendisi çalışmalar yapıyor. Okan Eken transfer oldu, onun boşluğu dolacak. Forvet ve sağ açık konusunda Teknik heyetin istediği noktalara transfer yapmak için gerekli çalışmalar yapıyorlar. Bunlar nihayete erince inşallah basına hemen duyuracağız" dedi.

"DEVRE ARASINDA İYİ OYUNCU BULMAK ZOR"

Başkan Caner ikinci yarının çok daha zor geçeceğini belirterek "Maddi imkanı olan kulüpler takviyeler yapacaklar. Eksik olan yerleri tamamlayacaklar. Ama zor bir ikinci yarı olacak. Tabi bunu tamalarken çok da kaliteli ikinci yarı için oyuncu bulmak zor. Devre arası bunun sıkıntısı yaşanıyor. Çünkü herkesin bir kulübü var. Yani bulunan adamlar çok kaliteli, çok üstün bir adam olacağını zannetmiyorum. Ama herkes açık olan bir kısmını bir şekilde kapatacak. Daha çekişmeli geçecek. Onun için biz elimizden geleni yapmaya çalışacağız" dedi.

"ŞU ANDA AYRILMAK İÇİN TALEP EDEN YOK"

Okan Eken'en sonra Ekrem Sarıçam'ın da takımdan ayrılmak istediğine dair çıkan söylentilere değinen Başkan Caner "Şuan da kulüpten ayrılmak için bir futbolcunun bana gelen talebi yok. Olursa bakacağız ve değerlendireceğiz. Ama biz kimseyi gönderme yanlısı değiliz. Her zaman söylüyoruz Ama kulüpten gitmeyi kafasına koymuşsa, kararlıysa bunu da görüşür, konuşur, değerlendiririz. Şu anda öyle bir talep yok" dedi.

"OKAN'DAN GELEN PARA DEĞERLENDİRİLECEK"

Kulüp Başkanı Süleyman Caner Okan Eken'in Keçiörengücü'ne transferinden elde edilen yaklaşık 500 bin lira tutarındaki bonservis bedelinin nasıl değerlendirileceği yönündeki soruya ise "Mevcut futbolcunun içeride bir takım alacakları var. Onların bir kısmını ödeyeceğiz, bir kısmını ise yapacağımız transferlere ayırmayı planlıyoruz. Genel kaptan arkadaşımız bunun çalışmasını yapıyor. Adımlarımızı ona göre atacağız. İkinci yarıya en iyi şartlarda girmek istiyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi