TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden ve ikinci yarının ilk maçını 21 Ocak tarihinde Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynayacak olan Zonguldakspor hazırlılarını sürdürüyor. Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hakan Yüksel beraberinde Spor Daire Müdürü Erol Pesen ile birlikte Zonguldakspor idmanını ziyaret ederek Teknik Direktör Şenol Demir ile bir süre sohbet etti, görüş alışverişinde bulundu.

"ZONGULDASPOR EN BÜYÜK DEĞERİMİZ"

Yüksel ziyaret sonrasında yaptığı açıklamasında "Zonguldak'ta ki en büyük değerimiz Zonguldakspor. Kamptan döndüler. İyi bir kamp dönemi geçirmişler. Şenol hocamızla bir istişare yaptık. Fikir alışverişinde bulunduk. Altyapı yapı çalışmaları hakkında biraz istişare yaptık. Beraber Zonguldakspor'a katkımız ne olabilir bu konuda kendisinin bizden istekleri oldu. Bizim ona fikirlerimiz oldu. Okulların açılacağı ikinci dönem itibariyle bununla ilgili çalışmalar başlatacağız''dedi.

ALTAY MAÇINDA DEĞİL, KONYA MAÇINDA SEYİRCİ ALINACAK

Karaelmas Kemal Köksal Stadı Kapalı tribün çatısının üst kaplamasının son aşamaya geldiğini belirten Yüksel "Altay maçında tesisimiz içerisindeki hasar gören yerlerin yapılması çalışmaları devam ettiği için teslim aşamasına gelinemedi. Şuan hala firmada. Altay değil de bir sonra ki Konya Anadolu Selçuk maçında Kapalı tribünlere taraftar alınacak" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi