Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor 0-0'lık 24 Erzincanspor maçının ardından ligin 9'uncu haftasında 11 Kasım tarihinde deplasmanda Trabzon Hekimoğlu ile karşılaşacak.

Sezona şampiyonluk parolasıyla giren Trabzon Hekimoğlu bir çok yıldız futbolcu transfer etmesine rağmen 12 puanla 7'nci sırada bulunuyor. Trabzon Hekimoğlu yönetimi geçtiğimiz sezon takımı play-offa taşıyan Teknik Direktör Mustafa Alper Avcı ile yollarını ayırdı.

Yönetim tecrübeli Teknik Direktör Osman Özköylü ile resmi sözleşme imzaladı. Osman Özköylü takımla idmanlara başlarken, ligdeki ilk rakibi ise 8 gün sonra 11 Kasım tarihinde temsilcimiz Zonguldakspor olacak.

İŞTE YAPILAN AÇIKLAMA

Trabzon Hekimoğlu yönetimi konu hakkında şu açıklamayı yaptı: "Osman Özköylü ile sözleşme imzaladık. Kulübümüz, daha önce anlaşma sağladığı Teknik Direktör Osman Özköylü ile sözleşme imzaladı. Tesislerimizde Başkanımız Celil Hekimoğlu ile Başkan Vekilimiz Suat Hekimoğlu'nun katılımı ile yapılan imza töreninde başarılı teknik direktörümüz Osman Özköylü kendisini 2+1 yıllığına kulübümüze bağlayan sözleşmeye imza attı"