Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'da sezona başlayan Teknik Direktör Mustafa Dalcı Hacettepe maçı öncesi istifa ederek Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü ile anlaşmıştı.

Zonguldakspor yönetim kurulu ise Barış Şeref'i geçici olarak takımın başına getirmiş ve Şeref ilk çıktığı Hacettepe maçından 4-1 galip ayrılarak alkış almıştı.

Zonguldak kamuoyu Barış Şeref'in takımın başına devam etmesi yönünde destek verirken, yönetim de bu talebe karşılık verdi.

Zonguldakspor yönetim kurulu bugün yaptığı toplantısında oybirliği ile Barış Şeref'in resmen Zonguldakspor'un teknik direktörü olması yönünde karar aldı. Barış Şeref Zonguldakspor'da tek sorumlu olarak görev yapacak. Daha önce kaleci antrenörü Ümit Yavuz ile anlaşılmasının ardından diğer yardımcı antrenör Görkem Güngör ise Gümaşhanespor kafilesine dahil oldu.

HACI DEMİR PUSULA'YA KONUŞTU
Zonguldakspor Asbaşkanı Hacı Demir Pusula'ya konu hakkında şu açıklamayı yaptı: "Barış Şeref bizim evladımız. Zonguldakspor'da görev yaptığı dönemlerde çok başarılıydı. Mustafa Dalcı'nın istifasının ardından kendisini göreve getirdik. İlk maçında da başarılı oldu. Takımı ve camiayı çok iyi tanıyan bir teknik adam. Yönetim kurulu olarak yaptığımız toplantıda Barış Şeref'in takımın başında Teknik Direktör olarak devam etmesine karar verdik. Aldığımız bu karar Zonguldakspor'a da Barış hocamıza da hayırlı olsun"