Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdere, Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde ziyaretlerde bulundu. İlçe meydanında vatandaşlarla bir araya gelen Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdere, Gökçebey'e Organize Sanayi Bölgesi'nin de müjdesini verdi. Büyükdere; "Siz ne güzel insanlarsınız. Bölgenize yatırım istiyorsunuz. İnşallah Organize Sanayi Bölgesi burada hayata geçecek. Ben buraya Sanayi Bölgelerinden Sorumlu Genel Müdürüm ile birlikte geldim. Bu işin bürokrasisini de hesaplayarak konuşuyorum. 31 Mart Akşamı Mustafa Çetinoğlu ile birlikte hem Gökçebey hem Zonguldak hem de Türkiye kazanacak" dedi.

Gökçebey'e OSB müjdesini veren Büyükdere şöyle konuştu;

"Bu Gökçebey nasıl bir Gökçebey ki. Birçok yerde biz insanlara, "Aman size OSB kuralım. Gelinde size iş yeri açalım" diye zorlarız. Gökçebey diyor ki; " Ya benim yatırımcım var. Çalışacak adamım da var. Niye bana OSB kurmuyorsunuz" diye, niye endüstri bölgesi kurmuyorsunuz diye zorluyor. Bu kadar istekli sanayicisi olan, bu kadar istekli çalışanı olabilecek. İş isteyen, iş bekleyen başka bir ilçe görmedim. Burada başka bir atmosfer var. Bu atmosferde bizim bulduğumuz, daha önce projelerini başlattığımız, taa 1998 yılından beri bu hayal ile yaşatılmış. Ama bu hayal bugün gerçek olacak inşallah. Gökçebey'in iş insanlıları, Gökçebeyliler, buranın size yeterli olduğuna inanmıyorum. Siz daha büyük yerlere layıksınız."

Programa, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar, İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Gökçebey Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetinoğlu, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ve çok sayıda siyasetçi katıldı.

Editör: Pusula Gazetesi