Çaycuma Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeni ile düzenlenen "Cumhuriyet" konulu resim yarışmasında ilk,orta ve lise kategorisinde dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Dereceye giren öğrencilere ödüllerini Çaycuma Belediyesi Başkan Vekili Sezai Bilici, Çay Mahallesi Muhtarı Gökhan Nalcıol, Emekli Eğitimci-Yazar Ali Nuri Güntekin, Emekli Eğitimci-Yazar Şair Mehmet Paşakahyaoğlu, Emekli Eğitimci Ercan Başar takdim etti.

Yarışmaya katılan tüm öğrencilere ise katılım belgesi verildi.

Dereceye giren öğrenciler ise şöyle;

İlkokul

  1. YAĞIZ EFE AYDIN
  2. ALARA EŞGİ

(3'üncülüğü iki kişi paylaştı)

  1. EMİNE YAREN MANTARLI
  2. MELİSA GEBEDEK

Ortaokul

1.MELİH GÜMÜŞKAYA

2.YUSUF MANTARLI

3.ÖMER FARUK PİRECİOĞLU

Lise

1.NİSANUR GEBEDEK

2.İLKNUR AŞÇI

3.MELİSA ÇAĞLA MOSMOS

ADD Çaycuma Şubesi Başkanı Ela Mantarlı Kurt Türk milletinin en büyük bayramını coşkuyla kutladıklarını ifade ederek, "Bugün Türk milletinin çağdaş uygarlık yolunda yer almasını sağlayan en büyük gününü cumhuriyetin ilan edilişinin 97'inci yıldönümünü kutluyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için düzenlediğimiz "Cumhuriyet" konulu resim yarışmasına katılım göstererek bizleri onurlandıran, gururlandıran ve son derece güzel çalışmaları ile cumhuriyeti anlatan çocuklarımıza çok teşekkür ediyoruz.Bugun bizler Ebedi Başkomutanımız Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk sayesinde bağımsız bir vatana sahip olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.Ne mutlu ki Atasını ve ülkesini kalpten seven kuşaklara sahibiz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle ve saygıyla anıyor; tüm yurttaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyoruz" dedi.