Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'da Zonguldakspor Pazar günü Devrek İlçe Stadı'nda Ankara temsilcisi Hacettepe ile kozlarını paylaşacak. Ligde 6 puanla 16'ncı sırada bulunan Hacettepe de zor günler geçiriyor. Temsilcimiz Zonguldakspor da rakip Hacettepe ile ligin alt sıralarından kurtulmanın hesaplarını yapıyor. 9 puanla 11'nci sırada bulunan Zonguldakspor'da sakat ve cezalı futbolcular can sıkıyor.

HACETTEPE MAÇININ PROVASI YAPILDI
Zonguldakspor 13.00'da Pazar günü oynayacağı maçı provasını antrenör Barış Şeref nezaretinde Fener Sahası'nda oynadığı çift kale maçta yaptı. İdmana ısınma hareketlerinin yanı sıra 5'e 2 oynayan kırmızı-lacivertli futbolcular daha sonra çift kale maç yaptı. Antrenör Barış Şeref futbolcuları Hacettepe maçına motive ederken, rekabet bazı sakatlıklara neden oldu.

4 FUTBOLCUNUN DURUMU DA KRİTİK
Hacettepe maçı öncesinde Zonguldakspor'da hafta başından buyana sakatlığı nedeniyle takımla birlikte idmanlara tam olarak çıkamayan Hakan Çevik'in yanı sıra sakatlıktan yeni kurtulan Serbay Yağız'ın yanı sıra Hüseyin Yılmaz ve Ali Fırat idmanda sakatlık geçirdi. Bu 4 futbolcunun durumları ise maç saati öncesinde kesinlik kazanacak. Uşakspor maçında kart görerek cezalı duruma düşen sağ bek Ramazan Işık ve sol bek İlker Cihan da Hacettepe maçında oynamayacak.

BARIŞ ŞEREF: "BU MAÇTA BEN DEĞİL, BİZ VARIZ"

Zonguldakspor antrenörü Barış Şeref: "Hacettepespor maçı öncesinde sakat oyuncularımız var ama problem değil. Kalan arkadaşlarla mücadele edeceğiz. Bu maç bizim için önemli bir maç. Bu maçta sadece ben değil, biz varız. Ben burada herkesi temsil ediyorum. Burada neyimiz var neyimiz yok her şeyi ortaya koyacağız ve Pazar günü bu işi bitirip, diğer maçlara en iyi şekilde hazırlanmaya devam edeceğiz." dedi.