Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, 2020 yılı yatırım programları ve hedefleri ile açıklamalarda bulunarak asfalt, araç ve gereçlerini yenilemek istediklerini belirtti.

Başkan Karaveli, yeni dönem yatırım planları ile ilgili şu açıklamayı yaptı; "Kasım ayı bizim bütçe ayımız. Bu sene kendimize meclis olarak bir hedef koyduk. Asfalt plentlerinin yenilenmesi ve araç bakım evlerinde araç gereçlerle ilgili sorunlarımız var. Biz 2020 bütçesinde araçların yenilenmesi anlamında yeni araç gereç alacağız. Yaklaşık olarak 25 ile 30 milyon lira arasında bir kaynağa ihtiyacımız var. Bütçe çalışmalarında bu kaynağı ortaya çıkartıp araç ve gereçlerimizi yenileyeceğiz. Ayrıca su sıkıntısı olan yerlerde izin irtifak işlemlerinin gerçekleştirilmesidir. Tabii ki gayemiz memleketimize hizmet etmektir. Malum önümüzdeki zaman dilimi kış ve kışın deforme olan yollarımızın bakım ve onarımı ile ilgili program hazırlamamız gerekiyor. İnşallah önümüzdeki yıl daha güzel olacak. Biz amacımıza maksadımıza ulaşmış olacağız, hem asfalt plentlerinin yenilenmesi hem araç ve gereçlerin yenilenmesi ile beraber biz yollardaki rotmiks çalışmaların hem BSK çalışmalarımızda bu işi bir sistem haline dönüştüreceğiz."

"RECEP DEMİRTAŞ İLE UYUMLU BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ"

Başkan Karaveli, " İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Demirtaş'ın görevden alınması söz konusu ve herhangi bir görev değişikliğinde yatırım planları değişir mi?" sorusuna şöyle yanıt verdi; "Hareket noktamızda buradaki işleri bürokrat arkadaşlarımız ve genel sekreterimizle birlikte konuşarak planlıyoruz. Sonuçta bizim mecliste bir amacımız ve gayemiz var. Bu yıl hizmet noktasında başarılı olduğumuz bir yıl. Ben bu konuda idaredeki arkadaşlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Şu noktada bir problem gözükmüyor. Ben genel sekreter değişimi ile ilgili bir durumun söz konusu olacağına inanmıyorum. Şu andaki çalışma ortamımız gayet güzel ve Recep Demirtaş ile uyumlu bir şekilde çalışıyoruz."

Editör: Pusula Gazetesi