Aysa Prodüksiyon işbirliğiyle harika bir stand-up gösterisi 'R.C.E. - Giremedim' Zonguldaklılarla birlikte olmaya geliyor.

Sosyal sorumluluk projeleri ile adını duyuran Nur Sarı, etkinliklerle şunları söyledi:

"Yine çok keyifle yapacağımız ve tüm gelirini sokak hayvanlarına bağışlayarak mükemmelleştireceğimiz bu gösteriye sevgiyle ve ilgiyle bekleniyorsunuz. Hem gülerek hayatın stresinden kurtulmaya hem de sokaktaki dostlarımıza dokunmaya davet ediyoruz sizleri. 20 Haziran 2019'da Zonguldak Atatürk Kültür Merkezinde saat 20.00 de.

Hiç bir zaman desteğini esirgemeyen her zaman yanımda olan dostlarım, yol arkadaşlarım ve yeğenlerime her projede güzel işlerde imza atmamıza yüreklerini koydukları için sonsuz teşekkür ediyorum."

Sarı, kendisine destek veren Çalışma ve İş Kur Müdürü Gönül Demirsu 'ya, Gizem Bayram 'a, Berna Akyüz Güner'e, Şeyda Çuhadar 'a , Nuray-Yavuz-Oğuzhan-Ülkü ve Tuğçe Balcın'a, Çağrı Derecik' e, Beste Tatar'a, Elif Kırıkoğlu'na, Pelin Kılıçarslan'a, Ömer Erbay'a, Pemra Topaloğlu'na, Ceyda Küçük Türkbaş'a, Hande Sertkaya' ya, Seda Alptürk'e, Arzu ve Kadir Aslantürk'e, Ayşegül ve Okan Sonsuz'a, Sere Kıyak'a, Anıl ve Merve Arda'ya, Berna Aslankılıç'a, Elif ve Ekrem Eyüpoğlu'na ve Betül Özen'e teşekkür etti.

Editör: Pusula Gazetesi