Endüstriyel çözümler içerisinde yer alan rampa ısıtma sistemleri işletmelerin faaliyet gösterdiği rampa alanlarında buzlanma ve donmaya bağlı kazaların olmasına olanak vermemektedir. Genellikle kar yağan yörelerde iş kazalarının birçoğu rampa alanlarında yer alan buzlanma sebebiyle gerçekleşmektedir. Rampa ısıtma sistemleri ekonomik bir çözüm olmanın yanı sıra çalışma maliyetinin düşük olması sebebiyle sıklıkla tercih edilmektedir. Eğimli rampalara döşenen sistem uzun yıllar yenileme gerektirmemektedir. Ayrıca ısıtıcı sistem beton, asfalt ve doğal döşeme taşlar ile rahatlıkla kullanılabilmektedir. Rampa ısıtma sistemlerinin tuz ve kimyasal gibi ürünler gibi çevreye zarar verici bir etkisi yoktur.

Rampa ısıtma sistemleri ekonomik midir?

Rampa ısıtma sistemleri döşenmesi yapılır iken gerekli sensör ve termostatlar sisteme dahil edilerek gerekli kurulum gerçekleştirilir. Dolayısıyla söz konusu ısıtıcı sistem gereken sıcaklığa ulaştığında otomatikman devreden çıkacak ve elektrik tüketimi konusunda tasarruf yapacaktır. Termostatlı sistem olmasından ötürü endüstri işletmelerinin maliyetlerini artırmamaya özen gösterir.

Rampa ısıtma sistemleri kurulumu nasıl gerçekleştirilir?

Rampa ısıtma sisteminin uygulanacağı inşaat alanı ya da işletme rampası yerinde keşif yapılarak projelendirilir. Bir diğer süreç ısıtıcı kabloların döşenmesi ve termostat ile sensörlerin sisteme dahil edilmesidir.Söz konusu ısıtıcı kablolar rampaya uygulama alanı ve yöre sıcaklığına uygun yoğunlukta döşenir. Son aşamaya geçilerek sisteme termostat ve kontrol paneli eklenerek kurulum tamamlanır. Ayrıca sistemin tam otomatik olması sebebiyle çalıştırılması için firmaların sürekli personel görevlendirmesine gerek kalmaz.

Rampa ısıtma sistemleri bakım ister mi?

Rampa ısıtma sistemleri alternatif çözümlerin aksine hem elektrikli olması hem de kaliteli sistem kurulumu sayesinde bakım gerektirmemektedir. Sanayi ve endüsri işletmelerinin beklentilerini karşılayacak kalitesi ile firmaların üretim ve işletme faaliyetlerini aksatacak arızalara da sebebiyet vermemektedir.

Isıtmax ile rampa kurulum sistemleri

Isıtmax kalitesi; endüstriyel çözümler içerisinde gayet başarılı bir şekilde yer almaktadır. Tecrübeli ve profesyonel ekibi ile yerinde keşif yapmakta siz işletmelerin ihtiyaçları doğrultusunda rampa ısıtma sistemleri kurulumu gerçekleştirmektedir. Söz konusu ürünler gerekli kalite standartlarına sahip olup sürekli bu tip uygulamaları gerçekleştiren profesyonel ekibimizin sayesinde yıllarca kullanım imkanı sağlamaktadır. Siz de ısıtmax tecrübesinden faydalanmak ister misiniz?

Kaynak: https://www.isitmax.com/yol-rampa-isitma/

Editör: Pusula Gazetesi