TTK bünyesinde düzenlenen futbol turnuvası sona erdi. Türkiye Taşkömürü Kurumu Maden Makineleri Fabrikası İşçileri tarafından Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi futbol sahasında futbol turnuvası düzenlendi. Bir birinden heyecanlı ve nefes kesen müsabakalar sonunda Elektrik Atölyesi ve Siyansi (CMC) adını finale yazdırdı. Final maçında Elektrik Atölyesi ile Siyansi Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi futbol sahasında karşı karşıya geldi. Maçın başından sonuna kadar etkili bir futbol ortaya koya Elektirk Atölyesi maçında sonunda gülen taraf oldu. Elektrik Atölyesi, Siyansi'yi 5-2 mağlup ederek şampiyon oldu. Oynanan maçların ardından dereceye giren takımlar kupa ve madalya verildi.

"EN"LERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Turnuvanın başından sonuna başarı göstererek gol kralı olan futbolcunun yanı sıra en centilmen takıma da ödülleri verildi. Gol Kralı Soner Harmankaya olurken en centilmen takım ise turnuva boyunca oynadığı futbolla ve fair-play davranışlarıyla en centilmen takım ise Tescilhane seçildi.

KUPA'YI KENDİ ELLERİYLE YAPTILAR

Maden Makineleri Fabrikası İşçilerinin düzenlemiş olduğu futbol turnuvasının şampiyonluk kupası da dünya kupasını andırdı. Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Maden Makineleri İşçileri tarafından 10 günde yapılan şampiyonluk kupası adeta Dünya Kupası'nı andırdı.

İŞTE İLK ÜÇ TAKIM: 1-Elektrik Atölyesi, 2-Siyansi CMC, 3-Kaynakhane Harma

Editör: Pusula Gazetesi