Bartın Kurucaşile Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Handan Birgücü'nün sosyal paylaşım sitesinden, deniz kenarında elinde şarap şişesiyle fotoğraf paylaştı.
Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Handan Birgücü, gelen tepkiler üzerine paylaşımlarını apar topar kaldırdı. İçki paylaşımı Partinin Bartın il ve ilçe teşkilatlarında sert tartışmalara neden olurken Handan Birgücü'nün Ak Parti Kurucaşile Kadı Kolları Başkanlığına kimin ve kimlerin atadığı araştırılıyor.
Parti içinde yapılan araştırmalarda il ve ilçe başkanları dahil teşkilatlardan hiç kimsenin onayını almadan Handan Birgücü'yü Hüseyin Manav'ın istifasının ardından İl başkanlığı adaylığı için adı geçen AKP Bartın Kadın Kolları İl Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya tarafından atattırıldığı belirtildi. Kamuoyu tarafından bu iddialar için açıklama beklenirken Yasemin Dora Kurtkaya'nın genel merkez tarafından il başkanlığına getirilmesi bekleniyor. Önümüzdeki süreçte eğer Kurtkaya il başkanlığına adaylığını açıkladığı taktirde partide çok sert tartışmaların yaşanacağı ve yüzlerce partilinin istifa edeceği belirtiliyor.

Editör: Pusula Gazetesi