Kıyafet denilince çoğu insan rahatına düşkünlüğü tercih ederken çoğu insan da şık olmanın peşindedir. Hem şıklığın hem de rahatın bir arada bulunduğu Tommy markası sağladığı hizmetler ile müşterilerinin beğenisini oldukça güzel bir şekilde kazanıyor. Eşofman, ayakkabı, koleksiyon ve tayt gibi birbirinden güzel seçenekleri ile beğenileri kazanıyor. Sayfanın sağladığı en güzel ve en beğenilen hizmetlerden bir tanesi de çift kombinleri. Birkaç seçenek ile her yerde bulamayacağınız kombinleri bir tuş kadar uzağınıza hizmete sunuyor.

Tommy Life Seçkin Ürünleri

Kadın kategorisinde Tayt ve tayt takım seçeneği ile yüzlerce ürünü hizmetinize sunuyor. Birbirinden güzel, dilediğiniz şekilde üretilmiş olan ürünlerden dilediğinizi seçebilirsiniz. Spor takımlar, elbise, tunik ve en önemli hususlardan birisi olan büyük beden ayrıcalığı ile sizi rahat ettirmeyi hedefleyen bir sayfa. Hemen hemen her kategoride büyük beden bulma imkanı bulabileceğiniz gibi en küçük bedeni bulmakta da zorluk çekmeden rahatlıkla bulabilirsiniz.

Erkek kategorisinde gömlek, şort takım, şort, t-shirt ve eşofman gibi seçenekleri oldukça göz dolduruyor. Çocuk kategorisinde şort ve t-shirt seçenekleri ile gelişmeye devam eden bir kategori olduğunu gösteriyor. Ayakkabı kategorisinde en trend modelleri sizlere sunuyor. Aynı zamanda uygun ve garantili fiyatları ile de son derece güvenilir hizmet sağlıyor. Çift kombini seçeneği ile birbirinden güzel takımları rahatlıkla inceleyebilir, size ve eşinize en uygun olan kombini seçebilir ve dilediğiniz zaman siparişinizi oluşturabilirsiniz.

Tommy Life Sayfası

Sayfaya girip üyelik oluşturarak dilediğiniz ürünü sepetinize ekleyerek rahatlıkla alış verişinizi yapabilirsiniz. Ürünlerinizi alırken indiriminiz varsa indirim kodunu girerek ürününüze daha uygun fiyata sahip olabilirsiniz. İade ve değişim garantisi ile ürünlerinizi alırken belirli tutar üzerinde alış veriş yaptığınız zaman ücretsiz kargo imkanından yararlanabilirsiniz. Aynı zamanda kredi kartınıza taksitlendirme yapabileceğiniz gibi kapıda ödeme imkanını da size sağlıyorlar. Hızlı kargo seçeneği ile ürünlerinizi en hızlı biçimde elinize ulaştırıyorlar. Koleksiyon kategorisi ile belirli ve seçkin markaların ürünlerinin de satışını yapıyorlar. En yeniler kategorisi ile yeni gelen en seçkin ürünleri bu bölümde sergiliyor ve daha hızlı görme imkanını size sunuyorlar.

Editör: Pusula Gazetesi