QNB Finansbank daha önceki yıllarda yapmış olduğu gibi yine Zonguldakspor'a destekte bulundu.
QNB Finansbank Soğuksu Şube Müdürü Rıfkı Arif Tokgöz, Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner'e 25 bin TL nakit para teslim ederek maddi yardımda bulundu.

Zonguldakspor Kulübü Başkanı Süleyman Caner ve kulüp yöneticisi Hakan Hürfikir, QNB Finansbank Soğuksu Şube Müdürü Rıfkı Arif Tokgöz ve QNB Finansbank Zonguldak Şube Müdürü Özlem Şentürk'ü ziyaret etti. Spor alanında birçok sponsorluğu bulunan ve Türk takımlarına destek olan QNB Finansbank, kulübe bu desteğini daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda 25 binTL2lik bağışta bulunarak sürdürdü.

QNB Finansbank yetkilileri yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer verdi, " Türkiye'nin kömürle özdeşleşen madenci kenti Zonguldak'ın başarılı takımına böyle bir destekte bulunmaktan dolayı mutluyuz. Odağında daima insan olan bir banka olarak, insan emeğinin en yoğun hissedildiği, ülkemizin en önemli şehirlerinden Zonguldak'ta eğlenmenin, sporun ve kenetlenmenin en güzel hallerinden biri olan futbola bizde destek olmak istedik. Gösterdiği performans ile ligin lokomotif takımlarından biri olan Zonguldak Kömürspor'a destek vermekten gurur duyuyoruz. 1. Lig mücadelesinde takımımızın yanında olacağız."


Editör: Pusula Gazetesi