Zonguldak'ın Çaycuma ilçesindeki QNB Finansbank Şubesi Müdürü Fahri Türkay Topaloğlu'nun görevinden ayrılmasının ardından iki hafta önce Çetin İlhan, Şube Müdürü olarak göreve başladı.

14 yıldır Finansbank bünyesinde olduğunu ve Çaycuma Şubesi'ni başarı ile temsil etmeye çalışacağını ifade eden Şube Müdürü İlhan, "14 yıl önce Finansbank Çağrı Merkezi'nde işe başlayarak aileye katıldım. Bundan önce İstanbul Batı Ataşehir Şubesi'nde çalışıyordum.

3 Temmuz'da göreve başladığım Çaycuma'yı çok sevdim. İstanbul'un trafiğinden kurtulup güler yüzlü insanları görmek ve tanışmak beni çok mutlu etti. Doğası, yeşili çok güzel... İnsanları hoşgörülü ve dışarıdan gelenleri benimsiyor. Kaymakam, Belediye Başkanı ve bazı işadamlarımızı ziyaret ettim. Diğer bankaların şube müdürleri ile yavaş yavaş tanışıyorum. Kısaca A'dan Z'ye, Çaycuma ve insanlarını sevdim. Olumsuzluklar her yerde var, ancak en azını burada gördüm. Hedefimizde, bankamızın rakamlarımı büyütmek ve bana verilen yetkilerini en iyi şekilde uygulamak var. Çaycuma'da 3 yıl önce açılan şubemizi başarı ile temsil etmeye çalışacağım" diye konuştu.

Çetin İlhan, evli ve iki çocuk sahibi...

Editör: Pusula Gazetesi