TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor Pazar günü ikinci yarının ilk karşılaşmasına çıkacak. Temsilcimiz Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda 13.30'da oynanacak maçın hazırlıklarını tamamladı, maç saatini bekliyor. Devre arası hazırlık kampını Zonguldak'ta yaptığı 7 günlük çalışmanın ardından 10 gün boyunca Antalya'da devam eden kırmızı-lacivertli ekip 3 de hazırlık maçı oynadı. Hazırlık dönemini iyi geçiren Zonguldakspor Salı gününden itibaren de Manisa Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptı. Perşembe günü yaptığı çift kale maçla karşılaşmanın teknik taktik provasını da yapan Zonguldakspor ligin ilk yarısında 2-1 kaybettiği maçın rövanşını almak istiyor.

MAÇIN HAKEMİ RİZE'DEN

Zonguldakspor ile Manisa Büyükşehir Belediyespor ile Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda Pazar günü 13.307'da oynanacak maçı Rize bölgesinden B Klasman Hakemi Muhammet Metoğlu yönetecek, yardımcılıklarını ise İstanbul B Klasman yardımcı Armağan Çekinmez ve Trabzon B Klasman Yardımcı hakem Kerem Yükünç yapacak.

OKAN EKEN OYNAYAMAYACAK

Zonguldakspor'da sakatlığı nedeniyle iyi bir hazırlık dönemi geçiremeyen ve hafta içi tedavisi için Ankara'ya giden golcü futbolcu Okan Eken, Manisa Büyükşehir Belediyespor maçında forma giyemeyecek. Okan'ın yerine büyük ihtimalle Emre Kara forvet hattında oynayacak.

TARAFTARLAR DESTEK VERECEK

Zonguldaksporlu taraftarlar ise ikinci yarının ilk maçı olan Manisa Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında tribünleri doldurarak takımlarını 90 dakika desteklemeleri bekleniyor.

Editör: Pusula Gazetesi