Çaycuma Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Çaycuma Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü Kadriye Uzunel, Erkek Yetiştirme Yurdu Müdürü Mesut Özmekik, Çaycuma Sevgi Evleri Müdürü Mustafa Yaşar Maden ve TDV Çaycuma Temsilcisi Nihat Bozacı, Pusula Gazetesi ve Doğan Haber Ajansı Çaycuma Temsilcisi Yeliz Alagöz'ü ziyaret Gazeteciler Günü'nü kutladılar.
İşlerinin yoğunluğundan dolayı bir gün gecikmeli olarak ziyaret gerçekleştirdiğini ifade eden Özdemir; "Gazeteciler, ilimizin ve ilçemizin gözü kulağı olmuş, ilimiz, bölgemiz ve ülkemizdeki gelişmeleri, kurum ve kuruluşların etkinliklerini okuyucusuna aktarmak suretiyle, bu anlamda toplumumuzun sesi olma görevini üstleniyorlar. Zor bir ortamda, zor çalışma koşullarında, haber alma özgürlüğünün korunması, gerçeklerin ortaya çıkarılmasında gösterdiğiniz emeğe saygı duyuyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, sizin ve gazetenizde her kademede görev yapan çalışanlarınızın Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, başarılı hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyorum"diye konuştu.
Basına verdiği destekten dolayı Özdemir'e teşekkür eden Yeliz Alagöz, basın olarak Milli Eğitim ile her zaman uyumlu çalıştıklarını ifade etti.
Çaycuma Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü Kadriye Uzenel, Çaycuma Erkek Yetiştirme Yurdu Müdürü Mesut Özmekik ve Çaycuma Sevgi Evleri Müdürü Mustafa Yaşar Maden de Alagöz'ü ziyaret ederek Gazeteciler Gününü kutladılar. Erkek Yetiştirme Yurdu Müdürü Mesut Özmekik; "Her şartta görevleri peşinde koşan gazetecilerimiz düzenli bir mesaisi olmadan, halkı bilinçlendirmek için verdiği mücadele her türlü takdirin üzerindedir"dedi.
Türkiye Diyanet Vakıf Sen(TDV) Çaycuma Şube Başkanı Nihat Bozacı da Alagöz'ü ziyaret edenler arasında idi. Bozacı; Aktif çalışan gazetecilerin gününü kutlar, iş hayatınızda

Editör: Pusula Gazetesi