Kurumun çalışmaları hakkında Kaymakam Keçeli'yi bilgi veren Koymatçık, 177 yıllık bir geçmişi olan PTT'nin daha uzun yıllar vatandaşlara hizmet etmesi dileğinde bulunarak; "

PTT pek çok konuda hizmet veren bir kurumdur. Mektup ve posta gönderimi, taahhütlü gönderiler gibi pek çok türde gönderi teslimi yapmaktadır. Tebligat işlemleri, telgraf, havale işlemleri, hesap işlemleri, efektif işlemler, fatura ödemeleri, vergi ve ceza ödemeleri gibi pek çok işlem yapabilmektedir. Ayrıca maaş ve yardım ödemeleri, yurtiçi ve yurt dışı kargo işlemleri gibi önemli hizmetler vermektedir. Çaycuma Şubemiz de yoğun bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir"şeklinde konuştu.

PTT personeline başarılar dileyen Kaymakam Keçeli; "Ülkemizin en köklü kuruluşlarından birisi olan PTT 177. yılını kutluyoruz. Gelişen şartlar, gelişen teknolojiye PTT ayak uydurarak vatandaşımızın beklentisine çok hızlı cevap verme yolunda emin adımlarla ilerliyor. İnşallah daha güçlü, ayakları yere daha sağlam basan bir PTT olarak nice 177 yıllara diyorum"diye konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi