2018-2019 futbol sezonunda Zonguldakspor forması giyen stoper Rıdvan Coşkun isyan etti. TFF'nin tüm profesyonel ligleri başlatmasına rağmen Bölgesel Amatör Lig'lerin başlatılmaması nedeniyle binlerce kişinin mağdur olduğunu belirterek bir çok futbolcunun bankalara borçlandıklarını, evlilik hayatlarının bittiğini, bir çok kişinin kötü alışkanlıklara bulaştığını, kötü yollara düştüğünü belirterek futbolcuların psikolojilerinin bozulduğunu sosyal medya hesabından duyurdu, yetkililerden çözüm bulmalarını istedi.

RIDVAN COŞKUN'UN İSYANI

Bölgesel Amatör Lig ekilerinden Bergama Belediyespor futbolcusu olan Rıdvan Coşkun'un sosyal medyadan paylaştığı ve isyan ettiği metin şöyle: "Eger bir Makamda oturuyorsanız o koltuğun hakkını vereceksiniz yoksa o koltuğun hakkını verenlere bırakacaksınız. (Bu iki seçenektede Hak-Hukuk- Adaleti içinde barındırıyor)

Aylardır Türkiye'de spor camiasını geçtik Sporla alakası olmayan insanlar bile Amatör Futbol Camiasının mağduriyetinden haberdar.

Hepimizin beklentisi belli duamız belli duyan belli ama sorun ne neden bu sorumluluğu alması gerekenler almıyor Neden bu kadar kaosa krize engel olmuyorlar.

Herkes her şeyin farkında aslında çıkın Delikanlı gibi Ya Oynatmıyoruz deyin Yada Oynatıyoruz deyin.

Aylardır 10 binlerce kardeşimizi binlerce Hocamızı yüzlerce kulübümüzü ve Başkanlarımızı ve en önemlisi Türkiye geneli milyonlarca taraftarlarımızı idare etmekten, Sizleri arayıp sormaktan, bize bilim kurulu sağlık kurulu demenizden bizimde elimizde değil demenizden bıktık kısaca Sizin yürekli olup sizin cevap veremediğiniz sorumluluk alamadığımız her şeye karşı umutlanıp utanmaktan BIKTIK USANDIK YETTİ GAYRİ

Sizin yüzünüzden Askerliğini yakanlar, Evliligini bitirenler, Ailesi dağılanlar, Evinden kaçanlar, Bankalara borçlanıp ödeyemenler, Kirasını ödeyemeyenler, Düğünlerini erteleyenler ve en kötüsü psikolojik sıkıntılar yüzünden kötü yola (hap veya uyuşturucu) işte bu yazdıklarım ve yazmaya utandığım bir sürü sebebin nedeni SİZLERSİNİZ.

Asıl KONUŞMASI gerekenler SUSTUKÇA bütün vebali günahı üzerinizedir bilesiniz. Benden demesi"