TFF 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor Pazar günü 13.30'da oynayacağı Gümüşhanespor maçının provasını gerçekleştirdi. Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda 13.30'da gerçekleştirilen idmana ısınma hareketleri ile başlayan kırmızı-lacivertli ekip daha sonra gruplara ayrılarak teknik taktik ve kanat ortaları çalıştı. Teknik Direktör Serkan Afacan yapılan çift kale maçta as takımla yedek takımı ikiye ayırarak Gümüşhanespor maçının provasını yaptırdı. Oyunu sık sık durduran Afacan futbolcularına uyarılarda bulundu. Yaklaşık 1 saat 20 dakika süren idmanda futbolcuların oldukça istekli oldukları gözlendi.

KALECİLER REKABET İÇİNDE

Zonguldakspor'un başarılı file bekçisi Sinan Ören geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Sinan'ın cezalı veya sakat olduğu dönemde ise kaleci Mustafa göreve hazır. Genç kalecilerde sıkı tempoda çalışıyor.

OĞUZHAN AKSU YÖNETECEK

Zonguldakspor, Gümüşhanespor maçını Mersin Bölgesi Klasman Hakemi Oğuzhan Aksu yönetecek. Aksu'nun yardımcılıklarını ise Hatay Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemi Mahmut Gülle ve Adana Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemi Aldukadir Döner yapacak.

Bu kritik maça galibiyet parolasıyla çıkan Zonguldakspor topladığı 19 puanla 7'ncı sırada bulunurken rakip Gümüşhanespor ise 11 puanla 13'ncü sırada bulunuyor.

Editör: Pusula Gazetesi