AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ömer Selim Alan, basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu. Memurlar Lokal' nde yapılan kahvaltı programına: AK Parti Milletvekilleri Hamdi Uçar, 24 ve 26' ıncı Dönem Milletvekili Özcan Ulupınar, İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Belediye Meclis Üyesi adayları, il genel meclisi üyesi adayları ve teşkilat mensupları katıldı. Program birazdan başlayacak.

Ömer Selim Alan, açıkladığı projelerine gelen "İl Özel İdare'nin 2018' de hazırlığı projeler' eleştirisine şöyle yanıt verdi:

"10 yıldır hizmet olmayan Zonguldak'a hazırladığımız 5 projeyi alt projeleriyle yok ve su başta olmak üzere gerçekleştirmek işin yola çıktık. Bu projeleri 5 yul içerisinde bitirmek istiyoruz ve bunun da sözünü veriyoruz. Biz bir dönem değil, 3 dönem Belediye Başkanlığı için geliyoruz. 31 Mart köprüden önce son çıkış. Hizmet alamadık, vatandaşlarımız şehirden ayrıldı. Sadece iş de değil sosyal donatılar olmadığı için de ayrılanlar oldu. Hizmet olmadığı işin ayrılanlar oldu. Biz buradan ayrılamayız, burası bizim memleketimiz. Biz görev süremiz boyunca herkesin gönlünü alacağız. Hizmeti unuttuğumuz, görmediğimiz için hizmeti bilmez hale geldik. Ben Zonguldak'ımıza güveniyorum. Genç, dinamik ve yüzü ekşimemiş bir belediye başkanı istiyor. Biz bu projelerin hepsini vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda yaptık. Hepsini toparladık ve bu 5 projeyi uygun gördük. Daha fazlası da olabilirdi. Ama önce bu 5 projeyi hayata geçireceğiz. Sosyal Belediyecilik ve gönül belediyeciliği ile başlayalım dedik. Ne yazık ki belediyemizin yapması gereken projeleri belediyemiz yapmadığı için yapamayacağı için maalesef Valilik ve İl Özel İdare proje yapıyor. Biz bu projeleri üstümüze alacağız ve biz yapacağız. Proje yapmak önemli değil, kıymetli hemşerilerime buradan sesleniyorum. Projeleri hayat geçirmek önemli olan. Bizi ayağı yere sağlam basan, uygulanabilir kolay projeler yaptık. Göreceksiniz şehrin çehresi A'dan Z'ye değişecek. Projeleri kim yaparsa yapsın hayata biz geçireceğiz."

Editör: Pusula Gazetesi