Zonguldak'ın Devrek İlçesi'ne bağlı Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, bir çok projeye imzasını atmaya devam ediyor. Başkan Satılmış Gebeş, 2019 yılının son aylarında projelendirerek uygulamaya koyduğu ve çalışmalarına başladığı Acısı Mesire Alanı Projesi'nin yanı sıra, Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi Bisiklet Yolu Projesi, Park ve Çevre Düzenleme Projesi'nin en kısa sürede başlayacağını müjdeledi.

Diğer taraftan Çaydeğirmeni Beldesi'nde Kemerler Mahallesi Gebeşoğlu Caddesi Açık Spor Tesisi, Park ve Çevre Düzenleme , Kültür Merkezi Projesi, Merkez Mahallede Su Değirmeni(Müze), 500m3 Su Deposu projesi yakın zamanda Çaydeğirmeni'nde hizmete girecek.

Projeler ile ilgili açıklama yapan Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş; " Çaydeğirmeni büyümeye devam ediyor. Markalaşma yolunda Beldemize ve hemşerilerimize en iyi hizmeti getirerek Halkımızın teveccühü ile gelmiş olduğumuz makamda dinlenmeyi hiçbir zaman düşünmeyerek var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. 2019 yılında hayata geçirdiğimiz Acısu Mesire Alanı Projesi ile Turizmde de Beldemizin tanıtımına önemli bir katkı sağlayacağımıza inanıyoruz. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Çaydeğirmeni doğru ve hedef projeler ile geleceğe emin adımlarla yürümeye devam ediyor. Bizlerden desteklerini esirgemeyen emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.