Birinci Amatör Küme Ereğli Grubu takımlarından Zonguldak Ereğli Spor (ZES) Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık tarafından makamında misafir edildi.
Yaptığı sosyal aktiviteler ile farkındalık yaratan Zonguldak Ereğli Spor Kulübü Başkan Vekili Kaan Kocaman, Alt Yapı Koordinatörü Muhiddin Erkek ve futbolcular Belediye Başkanı Halil Posbıyık tarafından makamda misafir edilerek futbol gündemini değerlendirdiler.


KOCAMAN 'AMATÖRE DESTEK VERİLMELİ'

Zonguldak Ereğli Spor Başkan Vekili Kaan Kocaman 'Halil Başkanımızın tecrübesi ve samimiyetini bilerek gençlerle bir arada olmasını istedik. Bunun yanında Ereğli Amatör takımları için soyunma odası yapılması konusunda talebimiz vardı. Tüm takımların rahatlayacağı bu projeyi başkanımıza sunmak istedik. Projenin çizilmesindeki emeği için Uğur Yalçın hocamıza ayrıca teşekkür ederim. Bu proje hayata geçtiği takdirde tüm takımlar rahat bir nefes alacak. Başkanımız zaten diğer konularda amatör takımlara destek verilmesini önemsiyor. Bizi kabulü için teşekkür ederiz' dedi.

ERKEK 'FARKINDALIK HEDEFLİYORUZ'

Zonguldak Ereğli Spor Alt Yapı Koordinatörü Muhiddin Erkek ise gerçekleşen sohbette şunları söyledi. 'Başkanımızın gençlere verdiği değeri ve önemi biliyoruz. Kulüp olarak her türlü sosyal etkinlikte var olmaya çalıştığımız gibi gençlerimizi hayatın içinden olaylarla tecrübelendirmeye çalışıyoruz. Kamu kurum ve kuruluşlarının liderleri ile bir arada olmalarını sağlayarak kendilerini ifade edebilmeleri açısından farkındalık oluşturmayı hedefliyoruz. Başkanımıza misafirperverliği için teşekkür ederiz.'


POSBIYIK: "ERDEMİR'İN YAPMASI GEREKENİ TEK BAŞIMIZA YAPIYORUZ"

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ZES Yönetimi ve gençlerine hitaben şunları ifade etti. 'Bu ziyaret beni ziyadesi ile memnun etti. Amatör takımlara her zaman destek olunmasından yanayım. Ancak bizde destek veren tek kurum kaldık. Bugün Erdemir'in yapması gereken çok şeyi tek başımıza yapmaya çalışıyoruz. Neden Erdemir amatör takımlara veya bölge sporuna destek olmaz anlamıyorum. Erdemir nerede? Verdiğiniz proje daha önce bana hiç gelmedi. Ancak bunu Gençlik Spor onaylarsa yani olur verirse bende mutlaka gündemime alacağım. Bende amatör takımların ve gençlerimizin rahat bir ortamda spor yapmasını isterim. ZES'in Yönetimini ve gençlerini sosyalleşme alanındaki gayretlerinden dolayı kutluyorum' dedi.
Ziyaretin ardından toplu fotoğraf çekilerek ziyaret ölümsüzleştirildi.