Ajansımızca Bartın'daki kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarımızın farklı mali kaynakları kullanma kabiliyetini geliştirmek, proje hazırlama kapasitesini arttırmak amacıyla 19 Şubat 2018-02 Mart 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen Uygulamalı Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimine katılımları dolayısıyla katılım sertifikası almaya hak kazanmış olan 48 katılımcıya sertifikaları Bartın Valiliği On İki Divan Toplantı Salonunda düzenlenen Sertifika Töreni ile takdim edildi.

Sertifika Törenine Bartın Valisi Sayın Nusret DİRİM, Bartın Belediye Başkanı Sayın Cemal AKIN, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Halil BALIK başta olmak üzere kamu kurumlarının idarecileri ve sertifika almaya hak kazanan kamu kurumu çalışanları ve sivil toplum kuruluşu personelleri katılım sağladı.
Törene açılış konuşması ile başlayan BAKKA Bartın Yatırım destek Ofisi Koordinatörü Osman bahadır KALECİK; Ajansın kuruluşundan itibaren Bartın'da yürüttüğü projelerden bahsederek, Ajansın 2018 yılında da faaliyetlerine aynı hız, aynı hırs ve azimle devam etmekte olduğunu vurguladı. Bartın'ın ulusal ve uluslararası alanda ürettiği projeleri nicelik ve niteliksel olarak arttırmayı hedeflediklerini sözlerine ekleyen KALECİK sözlerini bitirerek sözü Bartın Valisi Sayın Nusret DİRİM'e bıraktı.
Bartın Valisi Sayın Nusret DİRİM sözlerine özellikle uluslararası arenada proje üretmenin büyük önemine vurgu yaparak başladı. Bu eğitim sayesinde üretilecek projeler için ciddi bir insan kaynağı alt yapısı hazırlandığını ve Bartın'daki kamu kurumu ve sivil toplum kuruluşlarımızın bundan böyle proje üretme yetisine sahip personellerinin yetiştirildiğini vurguladı. Yaptığı ve yapmakta olduğu değerli çalışmalarından ötürü Ajansımıza teşekkürlerini bildirerek konuşmalarını sonlandırdı. Daha sonra sertifika törenine geçilerek katılım sertifikası almaya hak kazanmış olan 48 katılımcıya sertifikaları takdim edildi.

Editör: Pusula Gazetesi