Zonguldak Valiliği, Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Zonguldak Voleybol İl Temsilciliğinin organize ettiği 2019-2020 Voleybol sezonu Valilik ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Muhtarlar Voleybol Turnuvası'nda ilk etap maçlarının tamamlanmasıyla birlikte yarı finale çıkan takımlarda kesinlik kazandı.

A ve B grubu olmak üzere iki grup halinde oynanan Muhtarlar Voleybol Turnuvası'nda A grubunda 6, B grubunda ise 5 takım mücadele etti. günü Site Kapalı Spor Salonu'nda oynanan ilk etap müsabakaları nefesleri kesti.

A GRUBU: Bahçelievler Muhtarlığı, Yayla Muhtarlığı, Terakki Muhtarlığı, Çınartepe Muhtarlığı, Çaydamar Muhtarlığı, Yeşil Mahalle Muhtarlığı

B GRUBU: Mithatpaşa Muhtarlığı, Meşrutiyet Muhtarlığı, Dilaver Muhtarlığı, İncivez Muhtarlığı, Baştarla Muhtarlığı.

Oynanan çeyrek final müsabakalarının ardından A Grubu'ndan Bahçelievler Mahallesi ile Terakki Mahallesi, B Grubu'ndan ise Mithatpaşa Mahallesi ile İncivez Mahallesi yarı finale yükseldi. Yapılan çapraz eşleşmeye göre yarı finalde Bahçelievler ile Mithatpaşa, Terakki Mahallesi ile de İncivez Mahallesi karşılaşacak.

Tertip Komitesi maç tarihleri ve saatlerini tertip komitesi daha sonra açıklayacak. 4 takım şampiyonluk için büyük mücadele verecek.

Editör: Pusula Gazetesi