TFF 2. Lig Beyaz gruptaki temsilcimiz Zonguldakspor deplasmanda oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı Kırklarelispor maçındaki iyi futboluyla taraftarından alkış aldı. Kulüp Başkanı Süleyman Caner galibiyeti kaçırdıklarını belirtirken Pazar günü oynanacak olan Sakaryaspor maçının çok önemli olduğunu, taraftarın tribünleri tıklım tıklım doldurmasını istedi.

"İSTERSE 10 TANE TOP DİREKTEN DÖNSÜN"

Başkan Caner "Deplasmanda oynadığı Kırklarelispor maçında maçın genelinde gol pozisyonuna giren, galibiyeti hak eden takım bizdik. İkinci yarıda oynanan futbolla çocuklar gayretleri ile iyi bir mücadele ortaya koydu. Onur'un ilk yarı direkten dönen topu son saniyelerde Kamil'in kaleye girdi dediğimiz topun çizgiden çıkarılması, Okan'ın ofsayt gerekçesiyle kabul edilmeyen golünün ardından galibiyet elimizden kaçtı. Nasipten öteye gidemezsin. İsterse on tane topun direkten dönsün top kaleye girmeyince girmiyor" dedi.

"TAKIM OTURMAYA BAŞLADI"

Başkan Caner "Kırklareli maçında 1 puanla yetinmek zorunda kaldık. İyi mücadele ortaya koyduk. Bu mücadele görüyorsunuz ki geçtiğimiz hafta oynadığımız Fethiyespor maçı, Kırıklarelispor maçı artık takım oturmaya başladı. Şekillenmeye başladı. İnşallah bu hafta ki Sakaryaspor maçında üstüne koyarsak iyi sonuçlar alırsak sahadan galibiyetle ayrılırız diye düşünüyorum" dedi.

"SAKARYASPOR MAÇI ÇOK ÖNEMLİ"

Üst sıralara tırmanma açısından Pazar günü oynanacak Sakaryaspor maçının önemine değinen Caner "Taraftarımız bizi hiçbir yerde yalnız bırakmıyor. Deplasmanlara geliyorlar. Hepsinden Allah razı olsun. Sakaryaspor maçı önemli. Takım iyi bir yolda giderken bu maçı 3 puanla kapatılması bizim üst sıraları yakalamamız açısından önemli" dedi.

TARAFTARIN COŞKUSU FUTBOLCULARI ETKİLİYOR

Caner "Tüm taraftarımızın bu maça akın etmesini rica ediyorum. Herkes tribünde yerini alsın. Bir kişi olmazsa bir kişi eksik kalırız. Onun için herkes sahada yerini alırsa tribünlerimiz tamamen dolarsa çok iyi bir maç ortaya koyarız. Tribünden gelecek coşku futbolcularımıza olumlu yönde tesir eder" dedi.

"PRİMLERİ TARAFTAR ÖDEYECEK"

Taraftarı arkasına alan bir futbolcu mücadelesini daha iyi ortaya koyacaktır. Sonuçta inşallah bizim istediğimiz olacaktır. Herkes biletini alırsa orada elde edeceğimiz hasılatla o çocuklar o gün maç kazandığı takdirde primleri taraftarın bilet alarak maça girdiği paralarla ödeyeceğiz" dedi.

"TAKIMLAR YENİ OTURMAYA BAŞLADI"

Başkan Caner geride kalan 5 hafta içinde takımları yeni yeni oturmaya başladığını belirterek "Sezona iyi başlayamayan takımlar 5 hafta sonra düzelmeye başladı. Çünkü yapılan transferler yeni yeni birlerini tanıyorlar. Bir uyum süreci var. Uyum sürecini erken tamamlayan takımlar. İyi sonuçlar almaya başlıyor. Bu ligde herkesin bir birini yenme olasılığı var. Kimse ben güçlüyüm diye bir şey yok. Öyle bir ligdeyiz, öyle bir gruptayız" dedi.

"EN BÜYÜK AVANTAJIMIZ TARAFTARIMIZ"

Başkan Caner Türkiye genelinde herkes Zonguldakspor 10-15 bin taraftara oynuyor diye konuşuyor. Bizim taraftarımız en büyük avantajımız. Eğer Türkiye bunu diyorsa bizim taraftarımız da her zamanki gibi bunun hakkını versin ve Sakaryaspor maçında bunu ortaya koyalım, tribünleri tıklım tıklım dolduralım" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi