Karmod prefabrik yapılar kaynaksız yeni nesil teknoloji ile hızlı üretim, kolay nakliye, yerinde kısa sürede kurulum, maksimum genişlikte mekan sunumu, sağladığı enerji tasarrufu ve uzun ömür gibi çok sayıda öne çıkan avantaja sahip.

Şantiye projelerinde tek tercih edilen yapı modeli

Prefabrik yapı modeli teknolojik hatlarda hızlı üretim ve yerinde kısa sürede kurulumuyla zamanla yarışan büyük projelerin şantiye yapı ihtiyaçlarında özellikle tercih ettikleri tek yapı modelini oluşturuyor. Sektörde 1986 yılından bugüne tecrübesiyle 120'ye yakın ülkede ofisten şantiyeye, okuldan hastanelere, konuttan otellere prefabrik yapılar kuran Karmod cıvata - somunlu ve geçmeli demonte sistemli modelde hızlı kuruluma sahip yapılar üretiyor. Modern teknolojili bilgisayar özel yazılımına entegre çalışan bant hatlarında tamamen kaynaksız olarak üretilen Karmod prefabrik yapılar bu yeni nesil üretim sisteminin sağladığı kolaylıkla katlı büyük metrajlı binalar bile çok kısa sürede üretim yapılabiliyor. Demonte özelliğin verdiği kolaylıkla deniz aşırı ülkelere bile uluslararası taşımacılık standartlarında ulaştırılabiliyor. Vidalı ve geçmeli özelliğiyle de kullanım yerinde başka inşaat malzemelerine ihtiyaç duyulmadan çok kısa zamanda hızlı kurulum yapılabiliyor.

Prefabrik yapıların yukarıda bahsettiğimiz avantajları dünya genelinde enerjiden petrole, madencilikten baraj inşaatlarına, yol yapımdan havalimanı inşaatların, toplu konut projelerine termin zaman kıskacında bulunan önemli öne çıkan büyük projelerin şantiye yapı grubunda ilk tercihi oluyor. Bu modelle şantiye işçi kampı yapı grubunun ihtiyacı olan prefabrik ofis binaları, prefabrik yatakhane ve yemekhane binaları, işçi sağlığı merkezi ofisi, insan kaynakları, dinlenme alanları, çamaşırhaneler, kantin ve kafeterya binaları gibi çok sayıda yapı günlerle ifade edilen kısa sürelerde kullanıma hazır hale getirilebiliyor. Prefabrik yapıların hızlı üretim ve teslimatla bu önemli projelerin tam zamanında start almasına önemli katkıda bulunuluyor.

Şantiye yapılarında büyük projelerin tercihi Türk markası oldu

Türk prefabrik yapı firmaları dünya genelinde büyük projelerin şantiye yapılarında tercihi oldu. Türk firmalar dünyada büyüklükleriyle öne çıkan projeler için büyük kapasitede çok sayıda şantiye yapı grubunu tamamladı ve yeni yapılar kurmayı sürdürüyor. Karmod prefabrik yapı firmaları arasında bu önemli projelere imza atan öne çıkan markalardan biri. Firma Dünyada rezerv büyüklüğü ile şu ana kadar en büyük tespit edilen doğalgaz rezervine sahip Şahdeniz 2 projesine prefabrik şantiye yapıları kurdu. Azerbaycan'da Hazar Denizi kıyısındaki bu projeden BP - Azfen işbirliğiyle çıkartılmaya başlanan doğalgaz bugün Türkiye üzerinden Avrupa'ya ulaşıyor.

Madencilik alanında da 5 bin kişi kapasiteli büyük işçi şantiye yerleşkesi projelerine imza atan Karmod, yirmiye yakın Afrika ülkesinde altın madeni başta olmak üzere çok sayıda projeye hızlı kuruluma sahip yapılarıyla destek sağladı. Şili, Arjantin, Venezuela, Kolombiya, Peru, Guyana Karmod'un Amerika kıtasında madencilik alanında işçi kampı yerleşkeleri kurduğu ülkeler arasında yer alıyor.

Firma Türkiye'de de çok sayıda önemli projeye kullanıma hazır prefabrik şantiye yapı grubu üreterek kurulumlarını gerçekleştirdi. Büyüklüğü ile dünyanın imrendiği önemli projelerden İstanbul 3. Havalimanı'nın ilk şantiye yapı grubunu Karmod kurdu. Firmanın üretimi prefabrik ofis ve şantiye yapıları, İstanbul başta olmak üzere Türkiye'de çok sayıda markalı toplu konut projesinin şantiye yapı grubunda tercihi oldu.

Marka konut projelerinin lansman ofis bina tercihi

Çelik sistemli prefabrik ofis yapıları markalı konut üretimi gerçekleştiren toplu konut firmalarının tanıtım ofislerinde de yoğun tercih edilen yapı modeli arasında yer alıyor. Çelik sistemin sağladığı hızlı üretim ve kurulum avantajlarının yanı sıra yapı modeli aynı zamanda lansman ofislerinde aranan estetik iç ve dış mekan uygulamalarına şık görünüm kazandırmada da çok uygun bir model. Mimari estetik açısından modern tasarım mimarları prefabrik ev modelinde endişe etmeden hayallerindeki projeleri tasarlayabiliyorlar. Çelik malzeme prefabrik yapının tasarım programına entegre çalışan yazılımıyla en hassas incelikte detaylar bile üretimde elde edilebiliyor. Böylece marka konut projelerine en şık tanıtım ofislerinin üretimi yapılarak çok kısa sürelerde proje ile bire bir neticede kullanıma hazır kurulum yapılıyor. Marka konut projesi yönetimindeki satış ekibi oldukça konforlu çelik ofis binası içerisinde projelerini tanıtımını müşterilerine nezih bir ortamda yapma imkanına kavuşuyorlar. Hemen bir prefabrik ev sahibi olmak için https://prefabrik.com üzerinden sipariş verebilirsiniz.