Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grup'ta Pazar günü ilk maçına çıkacak olan Ereğli Belediyespor tüm hazırlıklarını tamamladı, Pazar günü Şehit Vefa Karakurdu Stadı'nda 15.00'da oynanacak maçın başlama saatini bekliyor.

Tesislerde kampa giren Ereğli Belediyesporlu futbocuları ziyaret eden Ereğli Belediye Başkanı ve aynı zamanda kulüp başkanı Halil Posbıyık, ilçenin kendilerinden başarı beklediğini, yönetim olarak de kendilerinin teknik heyet ve futbolculardan başarı beklediğini belirterek Paza günü oynanacak maç öncesinde söz aldı, moral verdi.

"SİZLERE GÜVENİYORUM"

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve Kdz. Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, hafta sonu oynanacak Kırıkkale maçı öncesi yönetim ve futbolcularla bir araya geldi.
Başkan Posbıyık, futbolculara yaptığı konuşmada sahada mücadele ederek sezona galibiyetle başlamanın önemli olduğunu belirterek "Sahada sonuna kadar mücadele edeceğiz. Size güveniyoruz" dedi.

Ereğli Belediyespor ile Kırıkkale Anadolu spor arasında oynanacak maçı Boyu bölgesinden Can Durgut yönetecek. Karşılaşmadan galibiyet bekleyen eflatun-beyazlı ekip taraftarının da desteğini bekliyor.

Editör: Pusula Gazetesi