Zonguldak'ın gururu olan Milli Atlet Melike Malkoç Portekiz'e gidiyor. Başarılı sporcu Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda yaptığı idmanlarla şampiyonaya hazırlandı.

Zonguldak milli atletizm antrenörü Utku Duman'ın keşfettiği ve geleceğin sporcusu olarak görülen milli atlet Melike Malkoç yeni başarılara imza atmayı hedefliyor. Milli atlet Melike Malkoç, Fenerbahçe forması altında 21 Eylül Cumartesi günü Portekiz'de yapılacak Avrupa Şampiyonası Genç Kulüpler Kupasına katılacak. Melike Malkoç, şampiyona da Fenerbahçe forması altında takım halinde 4x100 ve 4x400 ter dökecek. Malkoç 3 yıldır Fenerbahçe forması altında katıldığı şampiyona da takım halinde son 3 yıldır şampiyon oldu. Milli atlet Melike Malkoç, Fenerbahçe forması altında katılacağı şampiyona da bu yıl dördüncü şampiyonluğu yaşamayı hedefliyor

Fenerbahçe'nin 8 Avrupa Şampiyonluğu bulunurken bunların üçü üst üstü oldu. Milli atlet Melike Malkoç, Fenerbahçe forması altında Perşembe günü sabah İstanbul'da kampa girerek akşam ise Portekiz'e hareket edecek. Zonguldaklı milli atlet Malkoç, şampiyona da ilimizi ve takımını en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyor.

Melike Malkoç alacağı şampiyonlukla hedefine ulaşmak için müsabakalar konsantre oluyor.

Editör: Pusula Gazetesi