Kardemir Karabükspor'un yeni teknik direktörü Anthony (Tony) Popovic, akşam saatlerinde takımla ilk idmanına çıktı.
Kardemir Karabükspor, hafta sonu sahasında karşılaşacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdü. Hasan Doğan Tesisleri'nde Avustralyalı yeni Teknik Direktör Tony Popovic önderliğinde yaklaşık 2 saat süren antrenmana ülkelerinin milli takımında bulunan Skulason ve Grazov katılmazken, Seleznov takımdan ayrı salonda çalışma yaparken, uzun süredir sakat olan Serdar ise fizyoterapist eşliğinde çalıştı.
Futbolcuların oldukça neşeli olduğu idmanda yeni Teknik Direktör Popovic'in futbolcuları sürekli motive etmesi ise dikkat çekti.
Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, teknik direktör değişikliklerinin genelde takımlarda olumlu bir hava oluşturduğunu söyledi.
Yeni teknik direktörlerin takımla ilk idmanına çıktığını kaydeden Gül, "Yeni hafta ile birlikte Kayserispor maçının hazırlıkları devam ediyor. Futbolda inişler ve çıkışlar var. Her zaman istediğiniz gibi olmuyor. En son Galatasaray maçında iyi oynadık ama sonucu yansıtamadık. İçeride Kayseri maçımız var neredeyse olmazsa olmaza döndü. Bu maçtan mutlak galibiyet hedefliyoruz. Taraftarlarımızın da desteğiyle uzun zamandır alamadığımız puanlara ulaşırız" dedi.
Hoca değişikliğinin hemen bir hava oluşturduğunu ancak kısa süreli değil de uzun süreli bir başarı istediklerini de kaydeden Gül, "İnşallah her şey istediğimiz gibi olur. Bugün yeni bir başlangıç. İnşallah işin sonu iyi olur" diye kaydetti.

Editör: Pusula Gazetesi