Polisgücüspor 2017-2018 futbol sezonunun ilk idmanını yaptı. 2016-2017 futbol sezonunda lig ve play-off dahil hiç yenilgi yüzü görmeden Amatör Süper lige çıkan Polisgücüspor yeni sezonda yeni liginde de en kötü play-off hedefliyor.

Antrenör Sinan Kılıç genç bir ekibe sahip olduklarını belirterek geçtiğimiz yılki kadroyu bozmadan takviyelerle sezona başlayacaklarını söyledi.

Fener sahasında gerçekleştirilen ilk idmanda futbolcularla yaklaşık 15 dakika bir İdmanda açıklamada bulunan Kılıç "Amatör Süper Lige namağlup çıktık. Bu sene geçen sene ki kadroyu koruyarak birkaç takviye ile beraber Süper Amatör Liginde genç dinamik koşan hırslı ve mücadele eden bir takım kurmak istiyoruz. İnşallah bunu da başaracağız. Geçen sene ki ekibimizden şuan file vermedik. Gelecek arkadaşlarımızla beraber iyi bir kadro kuracağımızı düşünüyorum. Başkanımız Haşim bey büyük fedakarlıklar yapıyor. Yakup ve Yılmaz hocamla beraber bütün sıkıntılarımızı giderecek. 2017-2018 sezonunu açtık. Genç takımla beraber A takıma birkaç takviye yaptık. İnşallah Süper Amatör Liginde başarılı bir sezon geçirip hedeflediğimiz en kötü play off oynayan Bölgesel Amatör Ligine çıkmak istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz ve inancımız var" şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi