Alınan bilgiye göre olay, saat 15.00 sıralarında Üzülmez Tüneli girişindeki polis noktasında meydana geldi. İddiaya göre, S.T., A.Ç. ve bir diğer şahıs bir sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Saldırıya uğrayan şahısların vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanmalar oluştu. Çevredekilerin yardımına koştuğu şahıslar, Atatürk Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan yaralılar, kuduz ve tetanos aşısı olarak tedavi oldu. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

"BAŞKALARI MAĞDUR OLMASIN"

Üzülmez Tünelinde çalışan A.Ç., isimli şahıs "sabah işe giderken bir anda arkadan saldırdı. Ne olduğunu anlayamadım. Başıboş köpeklerin yetkililer tarafından toplanmasını istiyorum. Benim gibi başka vatandaşlarda mağdur olabilir" diye konuştu.

Diğer yandan köpek ısırığı vakalarının il merkezi ve Kozlu ilçesinde ki artışı dikkat çekerken, tamamı ithal ve 5 doz yapılan kuduz aşısı ve tetanos aşısının ekonomiye maliyeti ile köpeklerin rehabilite edilmesinin maliyeti kıyas edildiğinde ise mevcut başıboşluğun devlete pahalıya mal olduğu tartışmalara yol açtı.