Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Zonguldak Şubesi'nin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa; Zonguldak İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Avcı, Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Genel Başkanı Mustafa Acar, Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Beşir Aslantürk ve Yönetim Kurulu üyeleri ile emekli polisler katıldı.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Genel Başkanı Mustafa Acar tarafından desteklerinden dolayı plaketi, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı'nın programa katılamaması nedeniyle Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Avcı'ya verildi.

Açılışta konuşan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Genel Başkanı Mustafa Acar, "Bizim ana gayemiz, Türkiye'de emekli olmuş ve görevden ayrılmış arkadaşlarımız çok duygusal oluyor. Emekli olunca boşta kalmış gibi bir hisse kapılıyorlar. Sizlerin sayesinde, Zonguldak halkının sayesinde, basınımızın sayesinde onlara sahip çıkacağız. Ben inanıyorum ki başlangıç olan bu ufacık yer gönüllere taht kuracak. Allah daha büyük yer açmayı nasip etsin. Sizlerden güzel günler geçirmenizi diliyorum. Biz devletimizin, hükümetimizin, milletimizin ve emniyet müdürümüzün yanındayız. Halkın hizmetindeyiz. Ne kadar emekli olsak da tecrübelerimizle, bilgilerimizle hırsızların, yaramaz insanların ensesindeyiz. Emniyet teşkilatımızın yardımcısıyız. Kurduğumuz güvenlik şirketi de bunun için kurulmuştur. Bütün emniyet teşkilatıyla ülkemizin her köşesinde tek yumruk olacağız ve güvenliği sağlayacağız. Halkımız huzur ve güven içerisinde yatacak. Huzur içerisinde işine gidecek. Çocukları huzur içerisinde okula gidecekler. Bunu sizlerle başaracağız" açıklamasında bulundu.

"MADDİ VE MANEVİ YARDIMLARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Dernek yönetimi tarafından yapılan açılış konuşmasında ise, "Emniyet teşkilatına yıllarını veren polis emeklileri mensupları, kamu yararına çalışan Polis Emeklileri Sosyal Yardımlaşma Derneği faaliyetlerini yürütmek üzere yönetim kurulu üyeleri ve fahri üyeleri ile polis emeklileri ve şehit aileleri çocuklarına hizmet etmek için yeni binasında hizmet vermektedir. Derneğimizin kuruluşunda emeğini esirgemeyen ve her konuda yardımcı olan Sayın Genel Başkanımız Emekli Emniyet Müdürü Mustafa Acar, Sayın İl Emniyet Müdürümüz Ahmet Metin Turanlı'nın her konuda desteğini alarak emir ve talimatları doğrultusunda derneğimiz faaliyetlerine yardımcı olan Emniyet Müdür Yardımcılarımız, Şube Müdürlerimiz, amir ve memurlarımızın desteğiyle bize yardımcı olan fahri üyemiz, sivil toplum kuruluşları ve şehrimizin ileri gelen iş adamlarımıza maddi ve manevi yardımlarından dolayı teşekkür ediyoruz" denildi.

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, açılışa katılamadığını belirterek, yazılı bir kutlama mesajı gönderdi. Dernek, Mithatpaşa Mahallesi Alemdar Sokak'ta bulunan Mete Apartmanı'nın 3'üncü katında faaliyete geçti.

Editör: Pusula Gazetesi