İlk kullanımdan itibaren dudaktaki yağ hücrelerine etki etmekte ve hücrelerin büyümesine yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda dudakta hücre yenilenmesini sağlayan bu ürün kolajenleri de artırarak daha dolgun dudaklar için imkan sağlamaktadır. Kullanımının kolay olması ve herhangi bir rahatsızlık vermemesi sayesinde pek çok kişi tarafından rahatlıkla kullanılmaktadır.

Bazı kozmetik ürünleri içerdiği kimyasal maddeler nedeniyle insanların cildine zarar vermektedir. Ancak plumpy içerisinde yer alan bitkisel özler yan etki meydana getirmemekte ve etkili sonuçlar elde edilmesinde fayda sağlamaktadır. Böylece istenilen dudaklara kavuşmak hayal olmaktan çıkarak gerçeğe dönüşmektedir.

Plumpy İle Botoks Etkisi

Hacimli ve dolgun dudaklara sahip olmak isteyen kişiler genellikle botoks uygulamasını tercih ederler. Ancak bazı insanlar bu uygulamadan çekindikleri için doğal yöntemler ile dolgun dudaklara sahip olmaya çalışırlar. Bu tür yöntemler deneyenler için plumpy tam da aranılan üründür.

Dudakların büyümesi ve hacim kazanması için hücrelerin yenilenerek olgunlaşması gerekmektedir. İçerisindeki yeni formül ile plumpy dolgunlaştırıcı jel kısa süre içerisinde dolgun dudaklara sahip olunmasını sağlamaktadır. Yağ hücreleri üzerinde yapılan çalışmada bu ürünü kullanan kişiler belli bir süre incelemeye tabi tutulmuş ve zaman geçtikçe kullanım sonrası yedi dakika içerisinde yağ hücrelerinin hareketlendiği görülürken otuz gün sonra dudaklar tam hacimli şekle dönüşmektedir.

Plumpy Etkileri

Plumpy dudak dolgunlaştırıcı içerisinde SYM 3D etkisi ve HİLURLIP olmak üzere temel olarak iki tür etki bulunmaktadır. Bu etkiler çeşitli etkenler ile dudaklara etki etmektedir. SYM 3D özelliğinin dudaklara etkisine bakıldığında bu özellik dudaktaki yağ hücrelerinin sayısının artmasına yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda yağ hücreleri üzerinde olumlu etki yaparak hücrelerin büyümesine yardımcı olur.

HILURLIP özelliği incelendiğinde ise bu özellik sayesinde deri altında kolajen oluşumu meydana gelir. Bunun yanı sıra bu özellik hücrelerin yenilenmesine katkıda bulunurken dudakların hacim kazanmasına fayda sağlar. Böylelikle hacimli, sağlıklı, dolgun ve dikkat çekici dudak görüntüsüne sahip olunabilir. Plumpy satın alma işlemi ile sizde bu ürüne sahip olabilirsiniz.

Günlük yaşamda özellikle kadınlar dış görünümlerine ve güzelliklerine büyük önem vermekte, bunun için estetik operasyonlara oldukça fazla para harcamaktadırlar. Bu operasyonların içerisinde en fazla yapılan işlemlerin başında ise dudak dolgunlaştırma işlemi gelmektedir. Dudak dolgunlaştırma için enjeksiyon ya da botoks işlemi yapılmaktadır. Ancak son dönemlerde piyasaya çıkan yepyeni bir ürün bu tür işlemlere gerek kalmadan dudakların dolgun görünmesine yardımcı olmaktadır. Plumpy isimli bu ürün düzgün ve doğru kullanıldığı takdirde hayal edilen dudaklara kavuşulmasını sağlamaktadır. Kullanımı son derece basittir ve tıpkı bir ruj gibi sürülür. Bundan sonra içerisindeki etken maddeler dudağa nüfuz ederek daha hacimli hale gelmesine katkıda bulunur.

Editör: Pusula Gazetesi