Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Ereğli Belediyespor BAL'da mücadele ettiği süre içinde ilk kez bu sezonki kadar kötü bir dönem geçiriyor. Eflatun-beyazlı ekibin hedefi ikinci yarı iyi sonuçlar alarak bir diğer temsilcimiz Devrek Belediyespor'un üstünde ligi tamamlamak.
Ereğli Belediyespor ikinci yarı hazırlıkları kapsamında Teknik Direktör Atakan Gültekin nezaretinde Şehit Vefa Karakurdu nezaretinde çalışmalarına devam ediyor.
KİLİMLİ BELEDİYESPOR İLE OYNAYACAKLAR
Eflatun Beyazlı ekip, Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligin ilk yarısını lider tamamlayan Kilimli Belediyespor'la 5 Ocak Pazar günü Şehit Vefa Karakurdu Stadı'nda hazırlık maçı yapmayı planlıyor. Ereğli Belediyespor ardından hafta içerisinde de Süper Amatör Ligin ilk yarısını ikinci sırada tamamlayan Alaplı Belediyespor hafta içerisinde hazırlık karşılaşması yapacak. Teknik Direktör Atakan Gültekin Kilimli ve Alaplı ile oynayacağı iki hazırlık maçında hem eksiklerini görecek.
PLAY-OUT PROVASI MI?
BAL'da Zonguldak'ı iki takım temsil ediyor. Ereğli Belediyespor ve Devrek Belediyespor. İlk yarıyı Ereğli Belediyespor, Devrek Belediyespor'un 5 puan ardında tamamladı. Sezon bitince Zonguldak Amatör Süper lig şampiyonu ve BAL'ı altta tamamlayan takım play-out maçı oynayacak. Kazanan takım ise 2020-2021 sezonunda Zongludak'ı BAL'da temsil edecek, diğeri Amatör Süper Lige dönecek.
Futbolseverler Ereğli Belediyespor ve Kilimli Belediyespor'un hazırlık maçı oynayacak olmasını "Bu maç play-out provası mı? şeklinde yorumlar yapmaya başladı.

Editör: Pusula Gazetesi