Geçtiğimiz sezon deplasmanda Hacettepe maçında yaşadığı talihsiz sakatlığı bir türlü atlatamayan Burak Can Et, hen geçen gün daha da iyiye gidiyor. Çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Burak, sakatlığı ile ilgili bilgi verdi. Burak Bacağımda kemik ödemi vardı. Yoğun tedavi programı ile en aza indirgedik. Takıma katılmam 10 günü bulacak. Bireysel çalışmalar yapıyorum. Bireysel çalışmaların ardından takım arkadaşlarımın arasına katılacağım" dedi.

"PLAY-OFF'A İNANMAYANLAR VAR"

Burak takım arkadaşlarının zor bir maça çıkacaklarını belirterek "Pazar günü Bandırmaspor maçımız var. Çok önemli bir maç. İyi bir rakip ama bizde iyiyiz. Bu karşılaşmadan puan ya da puanlarla ayrılmak istiyoruz. Hedefimiz bu sezon Play-Off. Buna inanmayanlarda var. Biz bu durumu 3. Lig'de de yaşadık. İlk yarıyı 10'uncu sırada bitirmemize rağmen ikinci yarı şampiyon olduk. Olmayacak diye bir şey yok. Tamamen bizimle alakalı. Bandırma maçı bizim için bir başlangıç olacak" dedi.

"KALİTELİ BİR TAKIMIZ"

Burak "Takım içinde bireysel olarak çok kaliteli oyuncularımız var ancak iş takım oyununa dönünce bazen sahaya yansıtamıyoruz. Biz bu süreci atlatıp kendi oyun şeklimize dönüp puan ya da puanlar almak istiyoruz. Taraftar her zaman olduğu gibi bizi destekliyorlar. Alnımızın akıyla da müsabakalardan çıkacağız. Biz iyi bir takımız" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi