TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor Cumartesi deplasmanda Çorumspor ile karşı karşıya gelecek. Play-off yolunda iki takımında puan kaybına tahammülü yok.
Çorumspor ile Zonguldakspor arasındaki karşılaşma Cumartesi 13.30'da Çorum Dr.Turhan Kılıçoğlu Stadı'nda oynanacak. Bu zorlu maç öncesinde Zongulodakspor 31 puanla 10'ncu sırada bulunurken rakip Çorumspor ise 34 puanla 6'ncı sırada bulunuyor. Zonguldakspor ligde bugüne kadar oynadığı 22 karşılaşmada rakip kaleleri 28 kez havalandırırken kalesinde de yine 28 gol görerek sıfır averajla play-off mücadelesi veriyor.
Rakip Çorumspor ise oynadığı 22 karşılaşmada 32 gol rakip kalelere gönderirken kalesinde ise 30 gol gördü. Çorum geçtiğimizhafta deplasmanda oynadığı Pendikspor maçından 3-2 yenik ayrılarak önemli 3 puan kaybetti.
ZONGULDAKSPOR'DA MUAMMER CEZALI
Zonguldak'da sezon öncesinde Başkent Akademi'den transfer olan orta sahanın etkili isimlerinden Muammer geçtiğimiz hafta oynanan Sancaktepe maçında gördüğü sarı kartla 4 kart sınırına ulaştı ve Çorumspor maçında cezalı duruma düştü. Muammer takımını Çorum'da yalnız bırakacak.
TARAFTARLAR ÇORUM'A GİDİYOR
Kırmızı-lacivertli ekibin en büyük destekçilerinden olan taraftar yine yollara düşecek. Takımlarını iç ve dış sahada yalnız bırakmayan taraftarlar temin ettikleri otobüsle Çorum'da giderek takımı desteleyecek.