TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'un Teknik Patronu Serkan Afacan açıklamalarda bulundu. Afacan, Çorumspor maçında galibiyeti kaçıran taraf olduklarını belirterek Hacettepe deplasmanından da galibiyet hedeflediklerini söyledi.
"SON DAKİKADA TOPUMUZ DİREKTEN DÖNDÜ"
Afacan, ''Çorumspor maçı bu sezonun en kötü maçlarından bir tanesiydi. 2-0 mağlubiyet girdiğimiz devre arasına ikinci müthiş bir geri dönüş hatta Serhat'la son dakika da direkten dönen top var. 3-2'de galip gelebilirdik ama 2-2 berabere bitti. İnanın bir teknik adam buna sevinmeli fakat geri dönerken ben çok üzgündüm. Mutlak galibiyet için gitmiştik. Galip gelebileceğimiz bir maçtı. Fakat 2-2 ile sonuç şehrimize döndük. Hacettepesporu ne yapıp edip yeneceğiz. Çarşamba da Hacettepespor maçımız var. Genç ve koşan bir takım. Oradan galibiyetle şehrimize döneceğiz. Bizleri yalnız bırakmayan taraftarımız bize büyük güç katıyor" dedi.
"POZİSYON ÜRETMEKTE ZORLUK ÇEKMİYORUZ"
Afacan, ''İnegöl takımının 5 puan gerisinde bulunuyoruz. Bu bizim kötü olduğumuzu göstermiyor aslında. 6 maçlık periyotta 1 mağlubiyet 2 galibiyet 3 beraberlik var. Berabere kaldığımız maçlarda galip gelebilirdik. Çok ufak ayrıntılar sonucu belirliyor. Biz giriyoruz pozisyonlara pozisyon üretmekde de sıkıntı çekmiyoruz. Gol atmakda bazı sıkıntılarımız oluyor. Gürkan ve Serhat'a diğer oyuncularında katkı vermesi lazım." dedi.
"HER MAÇ FİNAL DEĞERİNDE"
Teknik Patron Serkan Afacan, ''Play-off hedefinden tabi ki vazgeçmiş değiliz. Artık maç maç düşnmemiz lazım. Çünkü farklı skorlar alınmaya başlandı. Düşme potasında olan takımlar var yukarıya tutunmaya çalışan takımlar var. Ama bizim için her maç final. Her maçı kazanmak istiyoruz" dedi.