Milli Emlak Müdürlüğü'nün Zonguldak Belediyesi'ne Kapuz Plajını boşaltmasını istemesinin ardından Zonguldakspor yönetiminin Plaja talip olmasının ardından Vali Ali Kaban Plajı Zonguldakspor'a vereceğini açıklamıştı. Dün Vali Ali Kaban'ın makamında Zonguldaspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner ve yönetiminin yanı sıra Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir bir araya gelmiş, 1,5 saat süren görüşmenin ardından anlaşmaya varmışlardı. Zonguldakspor Plaj giriş ücretlerinin yanı sıra otopark ve şezlong gelirlerini alacaktı, diğer gelirler de Zonguldak Belediyesi'ne kalacaktı. Vali Ali Kaban huzurunda Caner ve Akdemir el sıkışmış, taraflar güler yüzle ayrılmıştı.

BUGÜN SICAK GELİŞMELER YAŞANDI

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir CHP Grup Toplantısına katıldı. Toplantıda beklemediği bir tepkiyle karşılaşan Akdemir'e Belediye Meclis Üyeleri Plaj gelirlerinin bir kısmının Zonguldakspor'a verilmesi konusundaki anlaşmasına tepki gösterdikleri öğrenildi. Bu tepki karşısında çaresiz kalan Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldakspor Kulübü yöneticileri ile temasa geçti. Makamında Zonguldakspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk ile görüşen Başkan Akdemir durumu Öztürk'e aktardı. Başkan Akdemir bu akşam saatlerinde yada yarın Vali Ali Kaban ile konu hakkında bir kez daha görüşeceğini belirterek toplantıyı noktaladı.

CANER, YARINI BEKLİYOR

Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner bu gelişmelerin ardından yarın belediye Başkanı Muharrem Akdemir'in Vali Ali Kaban'ı ziyaretinin sonucunu beklemeye başladı. Caner Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'in Zonguldakspor için gösterdiği özveriyi CHP'li Belediye Meclis Üyelerinin Kapuz Plajı konusunda gösterememesi ve olaya karşı çıkmalarına büyük tepki gösterdi.

DAKİKA BİR, GOL BİR

Zonguldakspor'a gelir amaçlı Vali Ali Kaban'ın gayretleriyle Kapuz Plajının gelirinin bir kısmının kırmızı-lacivertli ekibe verilecek olmasına tepki gösteren CHP'li Belediye Meclis Üyelerinin bu çıkışı Zonguldakspor taraftarlar arasında tepkilere neden oldu. Taraftarlar "Dakika bir, gol bir" diyerek tepkilerini dile getirdiler. Sosyal Medyada CHP'li Belediye Meclis Üyelerine tepkiler çığ gibi büyüyor.

Editör: Pusula Gazetesi