Küçükler Puanlı Atletizm müsabakaları sona erdi. İki gün boyunca Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda yapılan müsabakalarda sporcular madalya ve kupa için birbirleriyle mücadele içine girdiler. ZonguldakGençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yapılan ve Atletizm İl Temsilciliği tarafından gerçekleştirilen müsabakalara çok sayıda sporcu katıldı. Katılım Atletizm İl Temsilcisi Erol Emral'i de mutlu etti.

Salı ve Çarşamba günlerinde yapılan müsabakalar güzel hava şartları altında tamamlanırken, sporcuların mücadelesi görülmeye değerdi. Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalya ve kupaları takdim edilirken, Atletizm grup yarışmalarında Zonguldak'ı kızlarda Ereğli Turgut Reis Ortokulu, Erkeklerde ise Kilimli Cumhuriyet Ortaokulu temsil etmeye hak kazandı.

EROL EMRAL'DEN TEŞEKKÜR VE BAŞARI

Atletizm İl Temsilcisi Erol Emral iki gün devam eden ve başarıyla tamamlanan müsabakalar sonunda yaptığı açıklamasında yarışlara katılan tüm sporcuları ve antrenörlere teşekkür ederken dereceye giren sporcuları da tebrik etti. Emral ayrıca Zonguldak'ı temsil edecek olan kızlarda Ereğli Turgut Reis Ortokulu, Erkeklerde ise Kilimli Cumhuriyet Ortaokulu sporcularına da müsabakalarda başarılar diledi.

KIZLAR
1-Ereğli Turgut Reis Orta Okulu
2- Dağlıca Orta Okulu
3- Çaycuma İHL Orta Okulu
4- Barbaros Kutlutaş Orta Okulu
ERKEKLER
1-KIlimli Cumhuriyet Orta Okulu
2- Yayla Orta Okulu
3- Ereğli Turgut Reis Orta Okulu
4- Barbaros Kutlutaş Orta Okulu

Editör: Pusula Gazetesi