Firmamız, tüm hizmetlerini kampa.com.tr online web sitemiz üzerinden duyurmaktadır. Hizmetlerimizden ve ürünlerimizden faydalanmak isteyenler, sitemiz üzerinden bizlere ulaşabilir ve iletişime geçebilirler. Petek temizleme makinası çeşitlerimizi satın almak isteyenler, ürünleri karşılaştırma yaparak inceleyebilmekte ve seçebilmektedir. Ürün seçenler, taksitli ödeme seçenekleri ile bu ürünlerimizi indirimli satın alabiliyorlar. Firmamız, tüm müşterilerine, satış öncesi ve satış sonrası destek hizmetlerini vermeye devam etmektedir.

Hizmetlerimiz

Kampa.com.tr radyatör temizleme makinalarımızı satın alan müşterilerimize 2 yıl garanti ve kesintisiz destek hizmetleri veriyoruz. Vermiş olduğumuz hizmetlerimiz arasında şunları bulabilirsiniz.

  • Ücretsiz eğitim
  • Kolay ödeme seçenekleri
  • Cazip iskontolar
  • Yedek parça temini
  • Full garanti
  • Kesintisiz destek

Bu hizmetleri sağlayarak tüm müşterilerimize en iyi hizmetleri vermeye çalışıyoruz. Ürünlerimizi satın alanlar bu hizmetlerimizden faydalanabilmektedir. Firmamız, tüm ürünlerinde %100 yerli üretime önem vermektedir. Temizleme makinalarımız yanında müşterilerimize, temizleme kimyasal ürünlerini indirimli seçenekler ile sunuyoruz.

Kategoriler

Kampa.com.tr web sitemizde yer alan ürünlerin müşterilerimiz tarafından daha kolay bulunabilmesi için ürün türlerine göre kategori başlıkları oluşturduk. İsteyen müşterilerimiz, kategori bölümünden ya da ürün arama bölümüne ürün adını yazarak arama yapabilirler. Sitemize üyelik oluşturanlar, vermiş oldukları siparişleri üyelik hesapları üzerinden anlık olarak takip edebiliyorlar.

Ürün kategorilerimiz arasında, pompalar, hidroforlar, fanlar, radyadör temizleme makinaları, vantilatör çeşitleri gibi çok sayıda ürün türü bulunmaktadır. Tüm kategori bölümlerinden yapılan alışverişler 300 TL üzerinde olduğunda müşterilerimize ürünleri ücretsiz kargo ile gönderiyoruz. Petek temizleme makinası, radyatör temizleme makinası veya tesisat temizleme makinası adı altında bulunan tüm ürün gruplarını incelemek için kampa.com.tr web adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

Radyatör Bakımı ve Temizliği

Kombi radyatörleri, düzenli olarak temizlenmediği zaman tıkanıklıkların oluşmasına ve ısınma sorunlarının yaşanmasına neden olmaktadır. Tıkanıklık oluşan ve temizlenmeyen radyatörler arıza yaparak sorun yaşatabilecektir. Bizler, kombi radyatör tamiri yaparak, oluşan sorunların kısa sürede giderilmesini sağlıyoruz. Üretimini yaptığımız radyatör temizleme makinalarımız ile tüm radyatör sistemlerinin tek bir noktadan bağlantı yapılarak temizlenmesini sağlıyoruz. Radyatör temizliğinde makinalarınız, çeşitli kimyasal ürünlerin su ile petekler içerisinde belirli basınçta dolaşmasını, oluşan kireç, tortu gibi kirlerin sökülerek temizlenmesini sağlamaktadır. Radyatör temizliğinden sonra ısı verimliliği fark edilir derecede olacaktır.

Temizleme Makinalarımız

Kombi radyatörü ve tüm radyatör sistemlerinin temizliği için ürettiğimiz kampa marka temizleme makinalarımız tamamen yerli üretimdir. Tüm makinalarımız için müşterilerimize, verimli kullanım için radyatör, tesisat ve petek temizleme makinası modellerimize ait ücretsiz eğitimler veriyoruz. Temizleme makinalarımızı, online sitemiz üzerinden satın almak isteyenlere peşin fiyatına 9 taksit seçeneği ile sunuyoruz. İsteyen müşterilerimiz kapıda ödeme seçeneklerinden faydalanabiliyor. Makinalarımızda, her hangi bir sıkışma, hava yapma gibi sorunlar oluşmamaktadır. Satış sonrasında, her türlü yedek parça teminini sağlıyoruz. Makinalarımız en mükemmel temizliği sağlamaktadır.

Petek Temizliği Sektörü

Ülkemizde doğalgaz kullanılmaya başlandıktan sonra petek temizliği sektörü oluşmaya başlamıştır. Kampa firması olarak, bu sektörde öncü olmanın gururu ile çalışıyoruz. Özellikle dairelerde bireysel kombi sistemi kullanılmaya başladıktan sonra insanlar, petek temizliği yaptırmaya ihtiyaç duymaya başladılar. Kampa radyatör temizleme makinası çeşitleri ile bu sektörde hizmet vermekte olan kişilerin temizleme işlemlerini en iyi şekilde sunabilmesi adına ürettiğimiz radyatör, tesisat ve petek temizleme makinası ürünlerimiz AR-GE ile daima geliştirilmekte olup maksimum performans ve uzun dayanıklılık alanlarında başarılı ürünlerdir.

Sipariş Verme

Kampa online sitemizden ürün seçimi yaparak siparişlerinizi oluşturabilirsiniz. Sipariş verme işlemlerini 3 adımda yapabilirsiniz. Birinci adımda, ürün teslimatı için gerekli olan teslimat adres bilgilerinizi yazmalısınız. İkinci bölümde, ödeme işlemlerini yapar ve üçüncü bölümde siparişiniz onaylanır. Bu işlemleri yaparak ürün satın alma işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Teslimat bölümüne yazacağınız adres ve iletişimi bilgilerinin doğru olmasına özen göstermelisiniz. Ödeme seçeneklerinde sizlere peşin fiyatına taksitli ödeme ya da kapıda ödeme seçenekleri sunuyoruz.

Editör: Pusula Gazetesi