Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, belediye personeli ile vedalaştı. Belediye Nikah Salonu'nda düzenlenen veda programında duygu dolu anlar yaşandı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nden tekrar aday gösterilmeyen Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Belediye Nikah Salonu'nda personeli ile vedalaştı. 8 yıldır belediye başkanlığı yapan Akdemir'in konuşması esnasında duygu dolu anlar yaşandı. 31 Mart yerel seçimlerinde başkanlık görevini devretmesinin üzüntüsünü yaşayan Akdemir, "Çağdaşlığın ve teknolojinin bize getirmiş olduğu yenilikleri en iyi şekilde değerlendirerek onları daha üst seviyede kullanarak hem belediyemizi kalkındıralım, hem de halkımıza hizmeti en iyi şekilde yerine getirmeye çalışalım. Bu sorumluluklarımız ayın 31'inde bitecek arkadaşlar. Bizden sonra gelecek arkadaşlar aday olurken görevini en iyi şekilde yapmak için geliyorlar. Sizlerin de onlarla birlikte dostça görevinizi yapmanızı istiyorum. Sizlere karışı eksikliğimiz varsa beni bağışlamanızı hoş görürüm. Haklarınızı helal edin. Benim hakkım yok. Varsa binlerce defa helal olsun. Ben 8 yıl içerisinde her zaman olduğu gibi bu kardeşlik yapılarınızı, birbirinize karşı olan sevgi saygı yapınızı asla kaybetmeden devam etmenizi istiyor, sadece Allahaısmarladık diyorum. İyi çalışmalar diliyorum. Hoşça kalın diyorum" dedi.

Başkanlık görevi bittikten sonra Zonguldak'ta yaşayacağını belirten Akdemir, belediye personelinden helallik isteyerek, "Ben hakkımı sizlere helal ediyorum sizler de bana helal edin" dedi. Belediye personeli, kendileri ile vedalaşan Başkan Akdemir'i ayakta alkışlayarak haklarını helal etti. Başkan Akdemir'in konuşmasından sonra personeli ile toplu fotoğraf çektirdi.

Editör: Pusula Gazetesi