Süreç hakkında otomasyona bağlı şekilde iş yerine giriş - çıkışları takip etmek, kim izinli kim yıllık izinde ya da kimler gecikmeli olarak şirkete giriş yaptıklarını birbirinden farklı teknik altyapısı güçlü altyapı ile birlikte öğrenmek mümkün olmaktadır. Günümüzde gelişen teknoloji sayesinde artık insanların personel takibi yapabilecekleri birçok sistem sayesinde, gelişimi gösterdikleri şekilde yüz tanıma cihazlarından tutun da parmak okuyucu ya da dijital kartlara kadar çok fazla otomatik giriş yapıları kullanılmaktadır.

Bu sistemler sayesinde artık günlük kontrollerin çok daha hızlı ve pratik olduğu personel devam kontrol sistemi olan PDKS, parmak izi ya da kartlı sistem geçişleriyle çok daha güvenlidir. İş yerine güvenli bir ortam yaratan bu sistemler, giriş çıkışın kontrolü sayesinde giriş çıkış yapan kişilerin sadece personeller olması, bunun dışındakiler ise misafir olarak giriş yapacakları ve izinli şekilde şirkette olabilecekleri bir yapı kurgulamak mümkündür.

PDKS Özellikleri Nelerdir?

Ergonomik bir yapı olan bu sistem sayesinde artık personellerin kartlı geçişlerini sağlar, parmak izi ya da iris tanıma gibi sistemlerini kullanarak da iyi bir altyapı kurabilirsiniz. Kapı girişinde bu gibi turnikeler sayesinde güvenliği sağlamış olacak, karta sahip olmayan ya da tanıma sistemine tanımlanmamış bir parmak izi ile girişe izin verilmeyecektir.

İş yerinin vardiyasına uymayan personeller, geç geliş saatleri, erken çıkış saatlerinin neler olduğu hakkında da çok hızlı şekilde raporlama alabilirsiniz. Benzer şekilde primlerle ilgili olarak ek mesai yapan isimlerin bu noktada maaşlarının hesaplanması, hiçbir şekilde hataya yer vermeden sistemin günlük, haftalık ya da aylık verdiği raporlar sayesinde sistemin kurgulanması mümkün olmaktadır. Bu şekilde bir sistem, ihtiyaç duyulması halinde resmi kuruma da gönderilebilir belgelerin hazırlanmasında ihtiyaçlarınızı karşılar olacaktır.

Eğer şubeleşmiş bir işletmeye sahipseniz, ortak havuzda İnsan Kaynakları tarafından entegrasyon sağlayarak, tüm raporların tek bir havuzda toplanması da sağlanabilir. Bu şekilde kurulan sistem yapısı, entegrasyona izin veren bu sistemin de gücüyle yeni raporlar halinde gerçekleştirilebilir. İhtiyaçlarınıza yönelik, güçlü ve istediğiniz yapıda pratik bordro eki sayesinde tüm çalışanların aylık maaş bilgisinden tutun da veri akışı ve izleme ekranlarına kadar çok bilgiyi veri kaybını önlemek adına değerlendirebilirsiniz.

Bu ve benzer aşamaların tamamında ICS sizlere istenen ve aranan personel devam kontrol sistemi altyapısını sunar. PDKS olarak da kısaltılmış olan bu sistem sayesinde ICS firması tarafından hem teknik destek hem de kurulum aşamasıyla beraber eğitim bilgisi alabilirsiniz. İsteklerinize en uygun şekilde yararlanacağınız yapı çerçevesinde aranan nitelikler ya da özellikler nelerse, bunlarla ilgili olarak hem bilgi alabilir hem de istediğiniz bilgiye anında sahip olabilirsiniz. Detaylı bilgi için her zaman şirkete ulaşarak bilgi ve destek almak da mümkündür.