Perşembe Belediyesi, Corona Virüs salgını sebebiyle sokağa çıkma yasağı kapsamında bulunan ve evde kalmak zorunda olan çocuklar için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramına özel hediye paketleri hazırladı.

Perşembe Belediyesi, Corona Virüs salgını tedbirleri kapsamında bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını okullarında ve meydanlarda kutlayamayacak olan çocuklara bir sürpriz yaparak bayramdan önce hediye paketleri dağıttı.

Perşembe Belediyesi tarafından hazırlanan hediye paketleri; boyama kitabı, eğitici oyun seti, balon, bayrak, çikolata ve Belediye Başkanı İsmail İnam'ın 23 Nisan kutlama mesajı bulunan broşür içeriyor.

Perşembe Belediye Meclis üyeleri ve görevliler tarafından beldemizin Merkez, Hacıkadı, Yeni Mahalle, Keçecioğlu, Sarıkadı ve Hacırecepler mahallerinde, çocuklara ve velilerine dağıtılan hediye paketleri çocukları sevindirirken, velileri tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Belediye Başkanı İsmail İnam, hediye paketleriyle dağıtılan broşürde çocuklara şöyle seslendi:

"Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 100.ncü yılında büyük önder M. Kemal Atatürk'ün dünya çocukları ile siz çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun. Geleceğimizin teminatı olan siz çocuklarımız, tüm dünyada ve ülkemizde meydana gelen koronavirüs salgınından korunmanız ve sağlıklı kalmanız için ailelerinizle birlikte evde kalınız . Güzel günler göreceğiz çocuklar."